טיילור סוויפט והרגע המביך

טיילור סוויפט והרגע המביך

לא היה לי איפה לנצל"ש
אני לא יודעת אם ראיתן את זה, אבל נתקלתי בזה במקרה שקראתי את הערך שלה בעברית בויקיפדיה( מי המשועמם
): "בטקס חלוקת פרסי ה-VMA 2009 זכתה סוויפט בפרס "הקליפ הטוב ביותר לזמרת" על השיר "you belong with me", והייתה שותפה לדרמה שהתחוללה כאשר עלתה לקבל את הפרס. במהלך נאום הזכייה שלה עלה לבמה הראפר קניה ווסט, חטף את המיקרופון וזעק לתוכו כי מי שהייתה צריכה לזכות בפרס היא ביונסה נואלס, על שירה "single ladies". טיילור ההמומה לא הצליחה לסיים את הנאום, ירדה מהבמה ולאחר מכן צולמה כשהיא בוכה מאחורי הקלעים. קנייה ווסט נדרש לעזוב את האולם." (לקוח מויקיפדיה)
רצתי ליוטיוב ואכן הנה:( 0:44) http://www.youtube.com/watch?v=1z8gCZ7zpsQ&feature=related יו, מסכנה
מישהו קצת ממורמר..

West Doll

New member
יו תמיד שאני רואה את הטקס הזה כולי געגועים../images/Emo7.gif

אני עד היום לא מאמינה שהייתי שם וראיתי את קרי ואת הרגליים שלה
ואת הבגדים המזעזעים כמובן! והכי כיף היה בהפסקות של הפרסומות ראיתי את קרי כל הזמן מתרוצצת ממקום למקום...כזאת כפרות
והכי כאפה היה שכל הסקשן שישבתי בו לא סבלו את קרי
אני היחידה שצרחתי שם לקרי וכולם כזה "יו, צ'יל סלאט
לייק טיילור סוויפט איז סו מאץ' בטר"

West Doll

New member
גוד מורנינג דרורית../images/Emo69.gif

טוב שזה לא ישן כמו הפלאפון שלי(זה שהחלפתי לפני חצי שנה) אני זוכרת שראיתי את זה עם דודה שלי בלייב ואז היא כזה "דטס נוט נייס אוף קנייה, נא-אה" אחרי זה ביונסה זכתה ובמקום לדבר בעצמה היא אמרה לטיילור לעלות ולסיים את התודות שלה. חמודה זאתי

LeAnnDylan

Well-known member
את סו חיה באייטיז../images/Emo69.gif

זה מזה יסביר את משיכתך למשמשיות ד'ו|חושב|

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני לא ובכל זאת אני מכירה את זה

חוץ מזה לא ראית את הטקס הזה שבראד וקרי הנחו והם שרו בהתחלה מאמא דונט לט יור בייבי גרופ אפ טו בי קניה

LeAnnDylan

Well-known member
נו טוב שהם לא הנחו את כל העשור האחרון ביחד../images/Emo46.gif

נראה לך שאני אזכור טקס אחד מכולם |מגלגל|

LeAnnDylan

Well-known member
חח בהתחלה קראתי את זה שינוחו גם השנה

לא הבנתי מה הם עשו לך רע ואיך המאוהב מתקשר בסוף

למעלה