טיילור סוויפט שוברת שיאים עם אלבומה החדש

ערן1987

New member
טיילור סוויפט שוברת שיאים עם אלבומה החדש

1.287 מיליון עותקים - זו הכמות שמכרה טיילור סוויפט מאלבומה החדש "1989" בשבוע הראשון שלו בחנויות. מתוך הכמות הזו, 647,000 מעותקים שנמכרו היו פיזיים (הכמות הגבוהה למכירה פיזית מזה שנתיים), ו-640,000 נמכרו דיגיטלית. אלבומה החמישי מכר את הכמות הגבוהה ביותר שנרשמה לשבוע אחד מאז שאמינם מכר 1.322 מיליון עותקים מאלבומו 'The Eminem Show', בשבוע השני שלו במצעד ביוני 2002. וויפט היא הראשונה בהיסטוריה שהצליחה למכור יותר ממיליון עותקים בשבוע אחד 3 פעמים: אלבומה הקודם 'Red' מכר 1.208 מיליון עותקים בשבוע צאתו ב-2012, והאלבום שלפניו, 'Speak Now', פתח עם מכירת 1.047 מיליון עותקים.

אחר 7 ימים בלבד, זהו האלבום השני הכי נמכר של 2014 (כשהוא עוקף את 'Ghost Stories' של קולדפליי שמכר עד כה 745,000 עותקים), אחרי פסקול 'Frozen' שהספיק למכור השנה 3.2 מיליון עותקים.
זהו רק האלבום ה-19 שמכר מיליון עותקים או יותר בשבוע אחד מאז שהמצעד האמריקאי מפורסם במתכונתו הנוכחית (1991). אגב, גם בבריטניה היא כבשה את הפסגה עם כ-90 אלף עותקים והאלבום אפילו זכה למחמאות בביקורות.

מה דעתכם על ההצלחה הגדולה של האלבום? האם היא מוצדקת? מה אתם אומרים על השיאים שלה? האם האלבום יצליח להחזיק מעמד לטווח הארוך? האם ההצלחה הזו גורמת לרצות לשמוע את האלבום - ואם כבר שמעתם אותו, מה דעתכם עליו?

(ותודה למוסיקה נטו!)

Rud3 Boi

New member
דעתי בנושא

אפתח ואגיד שטיילור סוויפט היא אחת מזמרות הפופ המעניינות והטובות שהיו אי פעם לדעתי.
יש פה שילוב מעולה של מוזיקה טובה, אמנית טובה, בחורה לעניין, והרבה התפתחות.
&nbsp
ההצלחה הגדולה של האלבום מוצדקת מאוד.
טיילור פותחת בסינגל SIO, שיר בו היא נכנסת בעולם, בתקשורת, ובכל מי שביקר אותה.
היא עושה את זה כמו שטיילור סוויפט הייתה עושה את זה, בצורה גופית, דורקית, קולית, והכי חשוב, נ ג י ש ה .
וזה מה שאני אוהב בטיילור, וזה מסביר את ההצלחה שלה והאהבה העצומה שהיא זוכה לה בעולם.
טיילור לא משדרת, ולו לרגע, שהיא דיוות פופ, אלילת סקס, או לוליטה בחזיית תחרה כמו הגברת גרנדה.
היא משדרת שהיא קולית, שהיא בחורה שאוהבת מוזיקה, וזה התגלגל ונהיה ענק יותר ממה שהיא אי פעם חלמה עליו.
היא צנועה, מנומסת, אדיבה, ושום דבר לא מגיע אליה כמובן מאליו.
ופה זה מתחיל, סוויפט היא מודל לחיקוי מעולה עבור בנות צעירות, ובכלל, עבור כולנו.
&nbsp
באלבם החדש, היא לא מביאה שום סאונד חדשני ביחס לשוק המוזיקה ומה שקורה בו, אבל היא כן עושה את זה ביחס אליה.
מדובר באוסף שירי פופ מעולים, עם השפעות ברורות מפלורנס ולאנה דל ריי, שמכניסים אותנו לחייה החדשים של טיילור, בשיר Welcome To New York.
שירי נקמה באקסים גם תמצאו בין הרצועות, אבל שירי נקמה\אהבה הם החוזקה שלה, אז למה לא בעצם?.
&nbsp
השיאים של טיילור מגיעים לה, הם מדהימים והם שלה.
היא עובדת קשה, ומשדרת משהו ממש טוב סביבה.
&nbsp
האם האלבום יחזיק מעמד?
הכל תלוי בקידום של טיילור וכמה היא תעבוד איתו, לבנתיים היא עושה עבודה מעולה.
ידעתם שכל ההכנסות מהשיר welcome to new york יהיו תרומה לבתי הספר הציבוריים בניו יורק?.
אבל ממש כמו ריאהנה וFOTRW, אם טיילור לא תייחצן את האלבום הזה טוב טוב, שירים מצויינים כמו blank page ו-bad blood, עלולים להיות נחלת המעריצים בלבד.
&nbsp

ערן1987

New member
לדעתי הסברת יפה מאוד את הסיבה להצלחה שלה

פופ קליל ונגיש שמוגש על ידי מישהי שהיא לגמרי the good girl הקצת חנונית. היא לא ממציאה שום דבר וגם לא מחדשת דבר אבל את מה שהיא עושה היא עושה טוב.

Rud3 Boi

New member
בדיוק

אני ממש יכול לראות אותה אחרי הופעה יושבת עם גלידה וחברות בבית, או אופה עוגיות עם החתולים שלה.
&nbsp

ערן1987

New member
"או אופה עוגיות עם החתולים שלה"
!!

Rud3 Boi

New member
באמת. היא ממש אוהבת את החתולים שלה.

אני באמת לא סתם TEAM TAYLOR.
היא ממש בחורה לטעמי.
הבית שהיא קנתה בניו יורק, אמנם מהמם, אבל לא בית שהיית מצפה מכוכבת ששוה 300 מליון דולר לקנות חח.
היא בחורה צנועה, ומתוקה, אני באמת מאמין שהיא לא באמת מודעת למי שהיא ולכוח שלה, וזה גם לא מעניין אותה.
&nbsp

ערן1987

New member
אין מצב שהיא לא מודעת למעמד שלה

היא ממלאת איצטדיונים בלי למצמץ, שהיא לא תדע מה הכוח שלה? אבל אני כן חושב שהיא לוקחת את זה באיזי

RTur

New member
מעולם לא התלהבתי ממנה כל כך.. אבל...

אני חייב להודות שהצלחתי להיכנע ואני מודה - אני אוהב את Shake It Off. אני אולי אפילו אשקול לנסות את האלבום החדש שלה בפעם הראשונה חח
כל הכבוד לה על ההצלחה הגדולה. בלי קשר לדעתי האישית עליה, אין ספק שהיא עובדת קשה ואת ההצלחה הגדולה שהיא מקבלת היא מרוויחה בצדק. מסכים עם מה שנאמר כאן מעליי, היא מאוד נגישה גם מוסיקלית וגם תדמיתית וזה עובד לה מצויין, אין ספק.

Music Man XD

New member
זה לא מפתיע.

כל אלבום שלה עושה כותרות מאותן הסיבות.
משבחים את החדש שלה, אבל אין לי כל כך חשק לנסות כי היא די מעפנה. מודה ש-Shake It Off לא נוראי.

2Dirrty4U

New member
Yo... Imma let you finish but....

הכותרת מסכמת בקצרה את מה שאני חושבת עלייה ועל ההצלחה שלה.
היא מעפנה ברמות והשיר האחרון שלה הוא המיץ הכי מתאמץ של הזבל.

למעלה