טיילנו בהקונה

semuelf

New member
טיילנו בהקונה

ופגשנו שתי קבוצות של ישראלים! באותו היום!
זה שיא חדש אצלנו...

milly12

New member
בעיני זה רק מראה

עד כמה צפויים הטיולים המאורגנים שיוצאים מהארץ. דיברתם איתם?

semuelf

New member
ברור שצפוי

עונת הסקורה + אתר חובה לתייר. ברור שכל קבוצה מאורגנת תעבור שם.
די הלכנו ביחד עם אחת הקבוצות. (מדי פעם עקפנו אותם, הם עקפו אותנו, וכו') אז דיברנו איתם. לא היה להם שום דבר מעניין לומר למען האמת. אנחנו היינו האטרקציה.

את הקבוצה השניה ראינו כשהיינו בדרך החוצה.

herouth

New member
בדיוק עכשיו חזרה מישהי מהעבודה מטיול ביפן

מאורגן כמובן (טוב, הגברת בת ששים, ולא ממש קשורה ליפן).

לא היה לה הרבה לספר על מה שראתה שם או המקומות או משהו, חוץ מזה שהיתה באונסן ובאיזושהי תצפית ממגדל העיריה בטוקיו.

הקטע הזה של הטיולים המאורגנים ממש לא משהו.

milly12

New member
זה אכן פספוס חבל, אבל

לצערי זה לא מאפיין רק טיולים מהארץ. בדקתי, לא חשוב כרגע למה, טיול מודרך לפוג'י באנגלית , טיול של חברה יפנית וזה פשוט נורא. לוקחים אותך למרכז המבקרים, תחנה חמישית, ארוחת צהריים (טוב בכל זאת מדובר ביפן) ואז נוסעים להאקונה, שיט על נהר אשי ועוד איזה רכבל. נו באמת...אתה כאילו עושה טיול ב-2 אזורים ובפועל לא רואה כמעט כלום וחבל...

Simbbam

New member
החוויה שלי היתה שונה מאוד

החשיפה שלי ליפן היתה דרך טיול מאורגן, אבל כזה שהקבוצה שכרה את המדריך, נפגשה איתו כמה פעמים והיו הרצאות מקדימות וכו'. הידע שלו על יפן היה גדול מאוד, והרגשתי שהיתה חוויה מאוד מלמדת.
כמובן שאין מגע בלתי אמצעי עם האנשים ועם התרבות בצורה כזו, אבל אי אפשר לצפות שיהיה בקונסטלציה כזאת ועם קבוצה גדולה.

יש ויש

קיימים טיולים מאורגנים שמשאירים את המטיילים פעורי פה ונפעמים לכל החיים.
לרוב מדובר ביקרים שבהם. הזולים לרוב באמת אמנם לא מלהיבים, אך לפחות מאפשרים למטיילים לראות את יופיה של יפן ולקבל הסבר כללי.

johnny d

New member
לא רק מהארץ

האקונה משווקת את עצמה בתור מקום שמתאים לתיירים.
רוב התיירים לא יסתדרו ולא יהנו מבית מרחץ יפני מסורתי

herouth

New member
אז זהו, שדווקא הגברת שדיברתי עליה

התלהבה מהאונסן. ושאלתי אותה בפירוש אם זה היה אונסן "אמיתי" (כלומר, מקלחת לפני הטבילה וטבילה בעירום) - אז כן.

אולי זה תלוי בסוג התיירים. נדמה לי שבתי מרחץ מקובלים גם במזרח אירופה, עם מסורות שונות, כמובן, אבל זה הופך את החוויה לפחות בלתי-נוחה מאשר לתיירים מערביים.

למעלה