טיילר וסמוצ'י? כנראה שכן
מ מיצי007 New member 3/6/03 #3 טחחחח התמונה של סמוצ'י וטיילר פשוט קורעת,אבל התמונה של סמוצ'י כנאצי,פשוט מפחידה,כי זה המבט המטורף של דרק.... הנה תמונה של סמוצ'י גם עם אלמנט נאצי,אבל הרבה פחות מפחידה. (שאגב בסרט הזה אדוארד נראה כאילו הוא בן 18 )
טחחחח התמונה של סמוצ'י וטיילר פשוט קורעת,אבל התמונה של סמוצ'י כנאצי,פשוט מפחידה,כי זה המבט המטורף של דרק.... הנה תמונה של סמוצ'י גם עם אלמנט נאצי,אבל הרבה פחות מפחידה. (שאגב בסרט הזה אדוארד נראה כאילו הוא בן 18 )
M MyImmortal New member 4/6/03 #4 תמונה של סמוצ'י....בלי חולצה! חיחי! באתי לרשום סמוצ'ע במקום סמוצ'י חחחחחחחחח
מ מיצי007 New member 4/6/03 #5 כן כן... אין לך מושג כמה פעמים כבר ראיתי את הקטע הספציפי הזה... ולי יש את זה באיכות הרבבבבבההההההה יותר טובה
כן כן... אין לך מושג כמה פעמים כבר ראיתי את הקטע הספציפי הזה... ולי יש את זה באיכות הרבבבבבההההההה יותר טובה
M MyImmortal New member 4/6/03 #6 ררר.... אני רק מעריצת אד מתלמדת, ואין לי מושג איפה אני אשיג את כל הסרטים שלו בדי וי די או וידאו!!! *בוכה*
ררר.... אני רק מעריצת אד מתלמדת, ואין לי מושג איפה אני אשיג את כל הסרטים שלו בדי וי די או וידאו!!! *בוכה*
מ מיצי007 New member 4/6/03 #7 let me guide the way go into the light טיהי,מצחיקה שכמותי . בכל מקרה,אם תרצי.....תצרי איתי קשר ואני יכולה לעזור לך לרכוש כמעט את כולם בוידיאו,ואולי בדיוידי.
let me guide the way go into the light טיהי,מצחיקה שכמותי . בכל מקרה,אם תרצי.....תצרי איתי קשר ואני יכולה לעזור לך לרכוש כמעט את כולם בוידיאו,ואולי בדיוידי.
M MyImmortal New member 4/6/03 #10 אווו....פי אמים! שילחי לי נא אחד, אני עדיין לא מתמצאת פה בתפוזיני.