טיילתי לי בצ'אט כרגיל ועלתה לי שאלה

טיילתי לי בצ'אט כרגיל ועלתה לי שאלה

לנשים .. האים היית נענית לפנייה של אדם שמוכן לתמוך בך כלכלית בתמורה לתמיכה מינית או אחרת שלך בו? (מדובר רק בסיטואציה שבה את צריכה סכום גדול של כסף כאן ועכשיו ואין לך מאיפה)

דן צ

New member
יכול להיות שהכל שאלה של מוסר?

דרך אגב, קיבלת פניה שכזאת בצאט? ואם כן, איך השבת?

כן אבל איך זה מסתדר

עם המצב שאין לך כסף ואתה מוכן להפוך עולמות בשבילו..ואז מגיעה לך הצעה כזאת.. קיבלתי פנייה כזו בצ'אט ולא הגבתי לה אבל מעניין לדעת כמה כן נענו לה

דן צ

New member
בואי נשים את זה על המשקל

נשים את המוסר בצד אחד ואת הכסף והצורך בו בצד שני, עכשיו נבדוק האם הצורך בכסף גדול יותר מפגיעה במוסר שלנו, במה שהתחנכנו עליו.

gershon17

New member
קיימת גם אפשרות לא מופרכת

שמי שמציע תשלום עבור סקס בצ'אט לא באמת מתכוון לשלם.

מניסיון

מהנדס משוגע התכוון , שילם , תמך ונהנה מכל רגע וגם היא . יקירתי המופלאה . לא כל אחת בנויה לסקס בתשלום ואפילו עם זה נראה לך כסף קל ואופציה להנות זה לא משהו שניתן להחזיר לאחור . ברגע שהיית שם זה ישאר איתך לנצח . לכן אם יש לך כוונה ,חשבי טוב ואם בכל זאת תחליטי לנסות . מהנדס ישמח לתת לך טיפים וכמה כללים לבטחון שדה ובטחון אישי מהנדס משוגע ממליץ , לא לנסות

תלוי,

תראי, אם זה עניין מאוד דחוף של כסף ואם הבן אדם מוצא חן בעיניי בצורה מסויימת, אולי הייתי מסכימה. אבל זה תלוי בעוד המון דברים מעבר.

leper

New member
זה ממש דומה לרעיון של:

קנית כלה מאוקרינה. או שכירת נערה בבנקוק על בסיס יומי,שבועי,חודשי. נראה לי שכדי להגיע למצב כזה היא צריכה למצוא שאין לה מוצא כלכלי או שהגוף שלה רק מבצע עבודה לכמה זמן. השאלה שמעניינת אותי היא: למה לבנים "קל" להיות זונה לנשים? ואפילו ישנה הילה שאופפת את העינין? (מסקרנות: יש משהי ש-שכרה אחד כזה? מה היו ההתרשמויות? ומה היו המניעים שלך? או אולי יש פה מישהו שעסק בזה? זה לא שינה לך את ההשקפה על מע' יחסים?)

T r i l i a n

New member
לא יודעת. לא הייתי בסיטואציה כזאת.

בתיאוריה - אם הוא כ"כ רוצה לשלם, אז למה לא? אף אחד לא נפגע מזה. במציאות...אני לא בטוחה שהייתי עושה את זה, נראה לי שיש לי בעיה עם גברים שהולכים לחפש סקס תמורת כסף. יש הרבה מזה חינם, ואם מישהו שמחפש תמורת תשלום - זה חשוד בעיניי.

למעלה