טייל לפסח-בקובץ-.....

gnetzer

New member
מז"א ביום שישי,

התחזית היא לשרב עם רוחות חזקות. אולי כדאי להיות מוכנים עם אופציה ליום קודם.

../images/Emo62.gifלי אין בעיה להזיז ....

את היום אחורה ( יום חמישי ) .אנה אשרו את היום המתאים .

שלום לכוולם ......../images/Emo66.gif

אני ממליץ להשאיר את תאריך הטיול כמו שהו . בגלל שהפרש הטמפרטורות בין יום רבעי לחמשי הו- 4 מעלות . ובין חמישי לשישי הו- 2 מעלות . ולכן אני חושב שיום שישי עדיף . אין לי איך להגעה לפורום אז . תנסו לגבש דעה אחת . * ואולי כדי לחכות ליום רבעי ולשמועה תחזית ואז נחלית איזה יום הטיול ? מחכה לטלפונים בי בי משה שקורי

רן פוני

New member
אחלה טיול , אני מצטרף !!../images/Emo162.gif

שקורי , מברוק על המסלול המעניין אני מצטרף עם הבקאיי שלי וגם אריה גואטה יבוא עם הבקאיי שלו כדאי שמי שמעוניין להצטרף יודיע בפורום , כך שנדע לכמה כלים לצפות. בברכת חג שמח לכולם רן

gnetzer

New member
יום הטיול

משה לא נגיש לאינטרנט היום, אך קבענו להתעדכן טלפונית. התחזית ליום ה' חיובית, וליום ו' שרבית עם רוח. אפשר להחליט הערב עם שמיעת תחזית מז"א מעודכנת. ניתן ליצור עימי קשר במספר 054-920910 או 09-8910920 חג שמח, גדי

gnetzer

New member
יום ה'

דיברתי הרגע עם שקורי. לפי תחזית מז"א הטיול נסגר למחר, יום ה'. נפגשים בשעה 07:15 במנחת דברת. להזכיר, סוף המסלול בארבל, כך שמי שיכול להביא נהג נוסף להעברת הרכב ולפגישת תדלוק בנחיתות הביניים (כולל החלפת נהג / נוסע אם רוצים) מוזמן. להתראות, גדי

ronga

New member
שיחקתם אותה!

אהלן שקורי, מחקה כבר לשמוע איך היה, הבנתי שמז"א היה מצויין ספרו פרטים רון

רן פוני

New member
היה גדול !!!

היה טיול מדהים , מזג אויר מצויין הצלחנו אפילו להאריך את הטיסה עד לנקודת המוצא (עד שעה 14:00) שיא הטיול היה בטיסה מעל הארבל , חוויה מדהימה ממליץ לכולם , במיוחד בימים אלו של זרימת נחלים ופריחה . לשקורי - תודה על הארגון והיוזמה , מחכים לטיול הבא . בברכת חג שמח רן

למעלה