טיימר מסתובב + תרמוסטט (רגש חום) במכשיר אחד?

טיימר מסתובב + תרמוסטט (רגש חום) במכשיר אחד?

אני מעוניין לחבר מערכת חימום תת רצפתי שמחממת חדר אחד אל מתג הפעלה בצורת טיימר מסתובב (ראו תמונה) כאשר אותו המתג צריך להיות מחובר לעוד מערכת שמכבה אותו כאשר הטמפורה של ה"רגש" או "חיישן חום" (ראו תמונה) נמצאת מעל כמות מעלות מסוימת, נניח מעל 40 מעלות.

- האם קיים מוצר שמשלב טיימר מסתובב עם תרמוסטט?

*ידוע לי שנהוג לחבר מערכת חימום תת רצפתי למתג דיגיטלי שמאפשר תכנון מחזורי הדלקה שבועיים אך ישנם חדרים בהם אני לא מעוניין בכך.

יוסיזיו

New member
אין ,יש מערכות בקרה אחרות לתת רצפתי

החל ממערכת on-off ועד מערכת פרופורציונלית ,אבל צריך להרכיב לכל החדרים ולהתקין מערכת מעבר עוקף לשמירה על זרימת מים אחידה ,אם המערכת עם מיכל איזון אז אין צורך במעבר עוקף.

רשר

Well-known member
מנהל
לצערנו הטיימר המכני נחשב הסטוריה ולכן בתכנון מערכות לא קיים

למרות שהוא בהרבה מאוד מקרים כדוגמת זה הפתרון האידיאלי,
כשאתה כותב חימום תת-רצפתי לנו לא ברור מה יש בביתך חשמלי או הסקה בצנרת מים,
בכל מקרה טיימר וטרמוסטט עובדים לרוב במערכת פיקוד ולכן צריך לראות מה יש במערכת שלך ואיך ניתן לחבר אותה לטיימר שיותקן במקום נוח לתפעול,
בדרך חשוב לכמה זמן מקסימלי אתה רוצה את טיימר (הסטנדרט בצילום לשעה אך יש מ 1/4 עד 2 שעות) כמובן בלי המארז הרגיל לדוד,

ואפשר להתקין מערכת אלחוטית שתתחבר למערכת החימום עם שליטה באחת מהאפשרויות הרבות הקיימות

תודה יוסיזיו, רשר לא ככ הבנתי,

האם אתה מכיר מוצר שמשלב את טיימר מכאני מסתובב יחד עם תרמוסטט שמחובר לרגש חום? (או לחלופין דרך אסתטית לחבר לטיימר הזה תרמוסטט?)

החימום התת רצפתי שלי הוא על חשמל ולא מים. הזמן המקסימלי שרצוי לי בטיימר הוא 120 דקות. (לדעתי ברוב הטיימרים לדוד זה המצב)

רשר

Well-known member
מנהל
לא, אין גם טעם לחפש כי צריך שני מנגנונים נפרדים - זמן, חום,

בנוסף צריך רגש חום הניתן להתקנה במקום נפרד מההבורר שלו כי איך רוצה לשמור על חום מתאים בגובה ההתקנה של הבורר אלא בגובה הרצפה,,,
לכן תעלה את תוכנית או קישור לתוכנית המערכת שלך ואולי נוכל לעזור,

למעלה