טייסים? הכוסיות של הקרבי

אל בנדי

New member
טייסים? הכוסיות של הקרבי

נמאס לי לראות איך כולכם משבחים את אלו שעברו את הגיבוש לטייס ואיך אתם בטוחים שאלו הטייסים הבאים! הגיבוש לטייס לפי מה שסיפרו לי חברים ובמיוחד אחרי שראיתי את החלק העיקרי בו בסרט שעשו עליו הוא גיבוש קל,ולא מאתגר משום בחינה! המשימות הפשוטות, הריצות הם שום דבר, והיחס של המפקדים הוא כמו מורה לתלמידים שלה! ואני מדבר מתוך נסיון!! כי אני עברתי את הגיבוש לשייטת ומה "שהטייסים לעתיד" עברו זה גן ילדים ממש פעוטון לעומת מה שאני והחברה שהיו איתי עברנו! אז אתם יכולים להמשיך לזיין את השכל ולהגיד "הטובים לטייס" אבל אני אומר "החיות לשייטת" בברכה לוחם שנמצא במסלול השייטת. נ.ב אצלנו הטייסים נקראים "הכוסיות של הקרבי" כי אתם ממש לא יודעים מה זה קשה.

טל עדתו

New member
יכול להיות.... ../images/Emo40.gif

שכן ויכול להיות שלא... אף אחד לא אמר שאלה שסיימו גיבוש טייס הם הטייסים הבאים... רק למקרה שלא ידעת בערך 600 איש מתחילים את הגיבוש (300 איש עוברים את הגיבוש) ו60 איש מסיימים את הקורס טייס!!! זאת אומרת רק עשרה אחוז שהתחילו את הגיבוש מסיימים את הקורס טייס ומקבלים את הכנפי טייס ונהיים טייסים או נווטים. יכול להיות שגיבוש טייס קל יחסית לשאר היגבושים מבחינה פיסית...כי גיבוש טייס לא בא לבדוק רק כושר פיסי...בניגוד לשאר הגיבושים... מעבר לזה השייטת היא יחידה לא פחות "נחשבת" מקורס טייס. אז שיהיה לך בהצלחה בהמשך שירותך בשייטת
. טל.

the fighter

New member
אל תגיד דברים שאתה לא יודע

בתור אחד שעשה את גיבוש 149, סיים אבל לא עבר. וראה לפני כן את הסרט על גיבוש 144 , אני אומר לך שמה שמראים בסרט זה באמת משחק ילדים , אבל מה שקורה בגיבוש זה דבר הרבה יותר קשה. כשראיתי את הסרט אמרתי לעצמי שהגיבוש בטח יהיה לי קל, אך לא כך היה. בסרט מראים לך את השלבים הקלים והמשמחים בגיבוש ולא מראים לך אפילו פעם אחת, רגע שבאמת קשה לאנשים והם על סף לחתום ויתור ותאמין לי שזה קורה הרבה פעמים בגיבוש. אז מה שאני בא לאמר לך זה שאל תגיד דברים לפני שאתה באמת יודע שהם נכונים ואל תסתמך על סרט שעשו. ולפי דעתי הוא עבודה בעניים. דרך אגב הסרט הזה גרם להרבה אנשים לחתום ויתור כי הם ציפו למשהו הרבה יותר קל.

טל עדתו

New member
ניראלללל ../images/Emo24.gif

אני מצטערת שלא היתי בבית לפני שהתקשרת כדי לבוא לתת לך חיבוק ענקקק! אבל אני שולחת לך אחד כזה עכשיו ...
!!! אל תדאג...יהיה טוב! אני יודעת שלא ויתרת...בידיוק כמוני...ואמרתי לך כבר מה היה בסוף... בכל מקרה רק רציתי להגיד לך שאני ממש שמחה שנשארת עד סוף הגיבוש ולא חתמת באמצע...אולי לא עברת כי זמנך עדיין לא הגיע...אמרתי לך כבר... אני מאחלת לך המוןןןן בהצלחה בגיבוש חובלים
. נדבר כבר בהזדמנות...אני בפלא שלי כרגיל (אני נוסעת מחר לאילת
.) טל.

טל עדתו

New member
אה ועוד דבר...בקשר לגיבוש...

אתה יודע מה היו מספרי הבנות שהיו בהתחלה ואלה שעברו את הגיבוש? טל.

למעלה