טייסת 10 - חוות דעת

mayafit

New member
טייסת 10 - חוות דעת

אתמול נערך מפגש היסוד לטייסת 10. אשמח לשמוע תחושות וחוויות של אלה שהשתתפו. האם לדעתכם יש סיכוי שיצא מזה משהו? איציק מה-יפית.

התנדבות זה לא רק בטיסה

איציק התרשמתי בפגישה שיש כוונות טובות לרוב אבל בנושאי טיסה נראה לי שהכל מתועל לסיוע למשטרה בנוסח "משמר אזרחי מוטס". נראה לי שייקח הרבה זמן לגבש את זה עם המשטרה, ח"א, ביטוחים וכו´. אבל יש משהו שאפשר לבצע בלי שום קשר לטיסה, וזה להשקיע בדור הצעיר בארץ כך שהפופולריות של תעופה כללית תשתפר ונעזור ליצור את דור העתיד. אני מתכוון להציע לבתי ספר תיכוניים תכנית העשרה לכתות הגבוהות בהתנדבות, כמקצוע בחירה. כתבתי הצעה ראשונית לסילבוס של חצי שנה (פגישה שבועית אחת) ועוד שני סיורי שטח (הרצליה ומוזיאון ח"א). כאופציה, הצעתי טיסה למצטיינים בסיום הקורס. שלחתי את הנ"ל להערות אריק סיני ואני ממתין לתגובתו. יש לי קשר טוב עם קרית החינוך בצומת בני דרור (2000 תלמידים) ואפשר לנסות "למכור" להם את הרעיון לשנה"ל הבאה. צריך מתנדבים להדרכה שיש להם ידע, כריזמה, ויכולת לענין ולשלוט בכתה מלאה הורמונים.אם מישהו מהפורום מוכן להיענות לאתגר הזה נא להודיע לי
צרפתי את הצעת הסילבוס שלי לעיונכם!

רן בג

New member
רעיון נהדר

טופל על ידי עם "הדסים" -לא רחוק משם -לפני כשש שנים...לא יצא כלום.לא להתיאש, לנסות שנית.הרעיון כ"כ טוב שבסוף מישהו יבין זאת..

mayafit

New member
התנדבות

אכן כך, מסכים עם כל מילה. גם נאה מקיים אבל לא כאן המקום לפרוט. אשמח להשתתף. עסקתי בפרוייקט חונכות בתיכון אביב ברעננה, אני מניח שכאשר הנושא יהיה מבושל יותר אוכל להציע למנהל התיכון (אבינועם גרנות הידוע) להכנס לנושא, אני משוכנע שהוא יסכים. מכל מקום אתה יכול לבנות עלי.

ni777

New member
תציע זאת

לבית הספר תיכון "רבין" בכפר-סבא שידוע בגישה שלו וה "ראש פתוח לשינויים" שלו.

למעלה