שחצנות ושאננות הם לא יועץ טוב לאיש, הן בפוליטיקה הן בצבא והן בכל תחום תחרותי שנתון לשינוי.מלחמת ששת הימים הביאה לנו הצלחה כבירה שהעולם מעריץ אותנו עד היום בגללה, אבל היא בלבלה אותנו ולכן נכשלנו קשה אחר כך במלחמת יום כיפור.
מה שם הערוץ?כתבתי בעבודה שיר על המקום היפה שאני חי בו, ועכשיו שרתי אותו באתר שלי ביוטיוב.
כן. הסאונד טוב, יש בעיה עם התמונות. לא רואים אותך שר, או כל דבר אחר למעשה.האם ביקרת באתר שלי?
עדיין, אם כל הכבוד- דורש ליטוש מקצועי ועריכה. ואני מדבר כאדם שלא היה לו ערוץ יוטיוב בחייו.רואים ציורים מופשטים שלי או תמונות מהילדות, ושומעים אותי שר. בכמה מהסרטונים רואים אותי.
כפי שאמרתי, דכר עם מי שמבין. זה לא אני.תודה, איך היית מציע לי לערוך ולשפר? יש פעולות שאני לא יודע לעשות שם כמו לשים את התמונה במסך השירה עצמו. כדאי להקשיב גם לביצועים שלי לשירים ישראליים. יש שם גם פלייליסט שבו המורה לפיתוח קול הקליט אותי בשיר שלי "אני נוסע אל עצמי".
לא יודע אם היא רגישה, היא בסדר. ברור שהיא לא כמו זמר מקצועי. כמו שאותי אי אפשר לשפוט (מבחינת בישול) כמו שף אמיתי שמבשל עשרות שנים לאנשים שהם לא המשפחה שלו.מה דעתך על השירה שלי, האם היא יפה בעיניך? האם ריגשה אותך איכשהו? תוכל גם לבקר את הכתיבה שלי במקומות שבהם שרתי שירים שלי. כמו שכתבתי לך במקום אחר, שרתי כרגע כמה שירים ישראליים באתר. אשמח אם תאזין להם.
נשמע כמו גיבץ'. מעניין.פעם המצאתי מעדן מחציל שמטוגן חזק בשמן זית ביחד עם תירס ופטריות, בצל, שום, בזיליקום ופפריקה מתוקה. היה לו טעם נהדר כמו אוכל של שף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.