טייס ראשי וענייני הס"מ

טייס ראשי וענייני הס"מ

לדעתי נראה לי שחרגו מתחושת הטעם הטוב , ראשית ההובי שלנו הוא להנאה ולא למטלה ונראה לי שההתנגשויות המילוליות גורמות עוול לנוגעים בדבר וגם לכלל הטייסים, מה גם שמנסים לערב גופים חיצוניים, בשביל זה יש ועד שממלא את תפקידו כיאות ובהתנדבות וזה כולל את הטייס הראשי, נדמה לי עוד בהיותי חבר ועד גילי התבקש על ידי רוב החברים לחזור להיות טייס ראשי כאשר לא היה אף אחד מבינינו שהתאים לתפקיד ובעיקר בהתנדבות כל אלו שחמדו את התפקיד רצו תמריץ כספי ולאגודה אין את האפשרות לשלם עבור התפקיד. גילי ממלא את התפקיד כראוי אולי קצת בחומרה ובתקיפות אבל זה גילי וכך תמיד הכרנו אותו פרפקציוניסט בענייני הממגים גם כאשר הוא מנסה לארגן לנו את העניינים במינהל והיכרותו עם המערכת עוזרת לנו ולכולנו, ועכשיו לעניין ההתכתשות בין גיל וגילי נחמד ששמם זה זו כבר סיבה למסיבה , על כל טייס לדעת ולהבין את הסע"מ ובמיוחד את אזורי הטיסה המורשים ובטח לא באזורי המגורים של אנשים שלא אוהבים את רעש בממ"ג מעל או בצד ראשם ולא משנה אם טסת מעל הישוב או בצידו עדין הרעשת והפרעת למנוחתו בעיקר בשבת בבוקר, אני עד למספר הפעמים שמתלוננים לזאביק דיירי הסביבה ורוצים רק לעשות בנו שפטים אז אנא שימו לב לאזורי הטיסה התרחקו מהישובים כמה שאפשר או עלו לגובה על מנת להמעיט ברעש ובואו נהנה מהתענוג שלנו ולא נריב אחד אם השני גם מעל דפי האינטרנט ואם נעשה עוול בהחלטה אולי שגויה אנא טפלו בזאת ביניכם בצורה תרבותית או בעזרת הועד ונוכל לומר תודה על עשיה וכוונה טובה בלבד עבורנו.תודה וטיסות נעימות דורון

למעלה