טייפינג

ariem6

New member
טייפינג

שלום, יש לי בעיות סחוסים בברכיים ודלקות בגידי הפיקה. במסגרת טיפולי פזיוטרפיה ניסינו טייפינג (בין היתר).זה גרם לי לשלפוחיות בחלקים הפנימיים של הרגל,ליד הברך. ראיתי השבוע במכון אורטופדי מעין תחבושת,כנראה עם סיליקון,שלפי דברי המוכר,ניתן בעזרתה להזיז את הפיקה וע"י כך לסמלץ מצב שך טייפינג. מה דעתכם?

טייפינג

האם מדובר בתחבושת או יותר נכון גרב לברך? באופן כללי יתכן שחבישה מהסוג הזה יכולה להקל על הכאבים אבל זה לא כמו טייפים. יתכן וזה גם יעזור לך ואז לא יהיה צורך בטייפ. דרך אגב, האם השתמשת ב-2 סוגים של טייפים אחד על גבי השני ?

המשך...

כשמשתמשים בטייפים מקובל לשים בהתחלה טייפ מגן שבדרך כלל לא גורם לתגובה של העור (כמו שלפוחיות במקרה שלך) ורק עליו את הטייפ השני. אלה שני סוגי טייפים שונים. הראשון יותר עדין ונעים לעור והשני לעיתים, אם שמים אותו ישירות על העור יכול לגרום לתגובות אלרגיות. יש גם של חברות שונות ואולי כדי לך לנסות סוג אחר.

ariem6

New member
עוד שאלה

יעל, האם תוכלי לאמר לי את שמות הטייפים השונים והיכן ניתנים לרכישה? תודה.

ועוד על הטייפים....../images/Emo3.gif

יש סוגים שונים ומיכוון ואנו לא נוטים לפרסם חברות (די בכך שצרפתי דוגמה של חברה מסוימת....
). תתיעץ עם הפיזיותרפיסט שמטפל בכך והוא זה שידריך אותך מה יכול להתאים וכיצד להשתמש בהם. את הטייפים ניתן לרכוש ברב בתי המרקחת וחנויות לאביזרי אורתופדיה. בהצלחה.

למעלה