טייפ מנהלים דיגיטלי

nicetry

New member
טייפ מנהלים דיגיטלי

שעות חיפשתי פורום מתאים לבקש המלצה לטייפ מנהלים דיגיטלי עבור סטודנט דיסלקט ודיסגראף שצריך להקליט את דברי המרצים ולשמור אחר כך את הקבצים במחשב. לא מצאתי פורום יותר מתאים, אז אני שואל כאן כי ראיתי שבעבר דיברו פה קצת על טייפ מנהלים כפונקציה של נגן כזה או אחר. אני צריך שהטייפ יהיה קטן, שיוכל להקליט באיכות טובה ממרחק של כשלושה - ארבעה מטרים, וזהו. בעיקר זה. יש אלמנטים חשובים שאתם חושבים עליהם ולא העלתי על דעתי? תודה מראש.

gt-master

New member
טייפ המנהלים מת.יש מקליט קול דגיטלי

יש לך SAFA S280 שמקליט מעולה . יש את IRIVER .כל הדגמים שלהם שאני מכיר מקליטים מעולה עם מיקרופון רגיש מאוד.

nicetry

New member
יש לך מושג לגבי טווח מחירים

או לינקים לאתרים שבהם אפשר לראות מפרט שלהם? תודה.

nicetry

New member
ואגב

מה שהצעת זה נגני אמ.פי.שלוש? כי אני רוצה מכשיר שהוא רק מקליט קול ולא אחד שמשמש גם כנגן.

gt-master

New member
למה?זה לא מפריע שזה גם נגן

כל האיריברים הם נגנים אבל הם מקליטים בצורה מקצועית עם יכולת לקבוע רמת רגישות למיקרופון,איכות קובץ ואף להקליט עם מיקרופון חיצוני דרך כניסת ה LINE IN שלהם. לי יש איריבר IFP-790 וH320.עם שניהם הקלטתי גם חזרות וגם הופעות ויצא מעולה. אני מוכר אגב את ה IFP 790 (קניתי IFP 1095) אז אם תרצה אפילו רק לבדוק הקלטה אתה מוזמן.

nicetry

New member
אבל טווח מחירים...?

אולי ההנחה שלי מוטעית שמקליט קול לבד יעלה פחות מנגן שזו אחת הפונקציות שלו. יש לי נגן... אני לא צריך עוד אחד. בכמה אתה מוכר את שלך?

gt-master

New member
השאלה איזה נגן יש לך

כי יש הבדל עצום בין ההקלטה של האיריבר למה שמכונה הקלטה בנגנים זולים אחרים. דרך אגב גם ההקלטה בקריאטיב לא מצדיקה את עצמה.זה טוב רק להקלטת תזכורות מתווך אפס. שלחתי לך מסר לפרטי

למעלה