טייק אוואי- TAKE AWAY

liti

New member
טייק אוואי- TAKE AWAY

מאיפה אתם הכי אוהבים להזמין טייק אוואי

גוז

New member
המובילים ../images/Emo118.gif

זה משתנה מפעם לפעם - אבל כרגע, אם אנחנו מזמינים אז זה בעיקר: פיצה - רק מסלייס (עם הרבה רוטב שום); פסטה מספגטים; וכשאני בלי הגבר - אז נודלס מהג´ירף (הגבר לא כל כך אוהב נודלס...).

25אירית

New member
גם פיצה, אבל לא דומינו´ס ../images/Emo78.gif

בעיקרון אני לא מזמינה מדומינו´ס, למרות שאני מודה שהם הכי הכי טעימים (בעיקר הפפרוני). נראה לי טרוף 80 ש"ח לפיצה, הלו, קצת בצק רסק גבינה ותוספת... מה קרה? למה כל כך יקר כשכל הפיצריות האחרות לוקחות חצי? אני מזמינה פיצה מפיצריה שכונתית. הפיצה מגיעה חמה, רוטב ובצק מעולים ויש מבחר של תוספות (בלי פפרוני כמובן
). והמחיר... ללא תחרות... 30 ש"ח לפיצה משפחתית + תוספת. שווה לא?

גוז

New member
שכונתית? ../images/Emo118.gif

30 ש"ח!!! באיזה שכונה את גרה?! אני עוברת מיד!

liti

New member
מסכימה איתך אירית!

זו ממש חוצפה לדרוש כאלה מחירים על פיצה, בעיקר כשיש פיצריות מקומיות שלא נופלות בטעמן מהחברות הגדולות. איפה נמצאת הפיצריה ב- 30 ש"ח? בטוח שלא באיזור צפון ת"א...

25אירית

New member
כולכם מוזמנים לשכונה!!!

הפיצריה נמצאת על גבול רמת גן- בני ברק. אני גרה ברמת גן והפיצה מגיעה תמיד תוך 30 דקות בול וחמה- חמה. פיצה נפולי- 03-6197999. הקטע הוא שאתמול עניתי להודעה הזו כשרוטב פיצה עוד נוזל לי על הסנטר... התוספות המומלתות שלהם זה בולגרית, חצילים, תירס ובצל. פטריות- לא, כי הן מקופסא.

אחד הבעלים של דומינוס הוא הומופוב

(החברה הבינלאומית, כלומר), שמימן קמפיין אנטי-הומואים בארה"ב לאחרונה

זאזא נהדרים בכריכים וסלטים למשרד

פיצה פינו בפיצות, טנדורי דיזינגוף בהודי, אגאדיר בר בורגר להמבורגרים וכמובן טל בייגל .

כתומתי

New member
אני אוהבת להזמין סלטים בברבריא

וסנדביצ´ים של לחם ארז (אם כי מחיר יקר בשביל סנדביץ´)

גוז

New member
ברבריא! ../images/Emo118.gif

ארוחת הצהריים שלי כמעט מדי יום ביומו (בימי עבודה בלבד כמובן....)

ilancafe

New member
אבל אין פיצה כמו פיצה פצה

באבן גבירול 100 ת"א!!! הכי שווה בעולם. כל בוקר שלומי החרוץ מכין את הבצק בעצמו. אך. שווה

che55

New member
טיו-טיו, מסעדה סינית בקרית ביאליק

בצומת צבר. המנות העסקיות מומלצות, לא יקר ותמיד משביע. הן כוללות: מרק+אגרול+סלט+עוף או בקר או אווז עם כל מיני רטבים לבחירה. יש גם מנות צמחוניות ופתאי מעולה. אם אני חוזרת מהעבודה מותשת ואין לי חשק להכין ארוחה - הם הבחירה הראשונה שלי, הכי חשוב - האוכל מגיע מהר!

למעלה