טיי טייי טיייייייי
כמה עידכונים
_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
טיי טייי טיייייייי ../images/Emo41.gifכמה עידכונים../images/Emo41.gif_../images/Emo189.gif

ערב טוב והרי החדשות מפי דודי אך קודם לכן כמה עידכונים :
נובה הידועים יותר בתור "להקהת נובה" סיימו את הקלטת אלבומם הראשון (נראה לי...
את סיימו את ההקלוות אז מן הזתם הנחה פשוטה שזה לאלבום כולו, כך אני מקווה לפחות) וקהל המעריצים מצפה ומקווה לראות אותו בחנויות ,אותם בהופעות ולשמוע אותו בלי סוף כבר בזמן הקרב ובא עלינו לטובה ושמחה וששון ויעקב ושושנה
מחר יום ברביעי הידוע יותר כ "יום הבלוג" יתקיים בלוג כמנהגו בשעה 21:30 בבלוגTV של תפוז אנשים וזאת לאחר זמן רב שלא שודר הבלוג בשל הקלטות אינטנסיביות
ביום חמישי אני סוף סוף נפטר סופית מהיסטוריה !!! (בתקווה שאני לא אצטרך מועד ב')
בחמישי שאחריו יש לי מסיבת סיום וסוף סוך אני נפטר סופית מהבית ספר (טוב לא ממש... יש לי עוד בגריות, ואני גם נשאר מכללה אז יש עוד שנתיים
) ועכשיו לחדשות בהרחבה.....יאללללללללה ! מסיבה ! נובה הקליטו ! מחר בלוג ! ומי שרוצה לשמוע חדשות שיפתח טלויזיה/רדיו ויחפש
למי יש כח לדברים המבאסים שיש שם כאשר יש לנו פה הודעות כל כך טובות !!!! (עם זאת אני שומר לעצמי את הזכות לשמוח חלקית מסיבה שאין צורך לפרסם)
כוכבית פרטית
נראה לי אני אאמץ את פינה זו ואעשה אותה קבועה... עידכון שבועי, איך נראה לכן ?
סוף כוכבית פרטית

EVGIRL

New member
יוווווווווווו איזה כיףףףף../images/Emo65.gif

סוף סוף הם סיימו להקליט!!!!!!!!!!
ויש מחר בלוג!!!!!!!!!!!!!!!!!אאאא אני כבר לא יכולה לחכות!

ברררר

New member
אהההההההההההההההההההההההה

גמאני מסיימתל מחר הסוטריה לעד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם סיימו את הדיסק?!!?!? אההההההההההההההההההההההההההההההההההה יאיאיאיייי אניפ קצה מתרגשת!!!!!!!! נ.ב. לא נגראה לי שאני אהיה בבלוג בגלל שאטני צריכה להתאמן להסטוריה

dsol

New member
בושי לך !_../images/Emo189.gif

אף אחד לא לומד להיסטוריה ב 9 בערב ! וגם אם כן...(מה שלא הגיוני כל כך
) הפסקה שעה לא תפריע.... אני מצפה לראות אותך שם ! אני מצפה לראות את כ-ו-ל-ם שם ! מובן ?!

ברררר

New member
למדתי עד 2 בלילה ../images/Emo6.gif

וארין הסטוריה יוווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתררררררררררר!!!!!

ziljian 1234

New member
דודי אני אוהבת אותך../images/Emo99.gif

תסיים כבר את הבית ספר הארור הזה חחח ותבוא אלי:(

למעלה