טילוני בצק עלים
שלום, אני רוצה להכין את המתכון של קרין גורן: [URL]https://www.youtube.com/watch?v=yuIA8iGzv7Q[/URL] טילוני בצק עלים ממולאים בקרם עם מסקרפונה. הבנתי שכאשר מזלפים את הקרם לתוך הטילונים צריך לאכול מיד.
האם אני יכולה להכין את המלית מראש בשקית זילוף ולשמור במקרר או שזה יכול להתפרק? תודה
שלום, אני רוצה להכין את המתכון של קרין גורן: [URL]https://www.youtube.com/watch?v=yuIA8iGzv7Q[/URL] טילוני בצק עלים ממולאים בקרם עם מסקרפונה. הבנתי שכאשר מזלפים את הקרם לתוך הטילונים צריך לאכול מיד.
האם אני יכולה להכין את המלית מראש בשקית זילוף ולשמור במקרר או שזה יכול להתפרק? תודה