טים אוהב את ישראל

טים אוהב את ישראל

זוכרים שנתתי פה פעם לינק לראיון עם טים שהוא מספר על הבחור בשם נוח מירושלים שממש ריגש אותו וכאלה
וזוכרים את השאלות והתשובות שטים נתן לאתר עם אזכור שיתכן מאוד והיה קשור אלינו
אז עכשיו מצאתי עוד פעם שטים מזכיר את ישראל בראיון אחר, אמנם נראה לי הוא עדיין מדבר על אותו נח, אבל זה ראיון אחר ויפה לראות שישראל תמיד בראש שלו
הא לכם :
Someone from the band made a comment that you wanted to be big -- to take your music to a large group of people. Your style of music isn't exactly a corporate ideal for what might be big this week or next week, so I'm wondering what sort of decisions you made. Were they to do with accessability of the music and the like? Or was it "well, here's our music as it is, and as we like it, and we'll do our best to promote it"? It was a case of believing that music can change the world. In the early days of rock and roll people wanted to be heard, wanted their songs to fill the airwaves far and wide. that's what we want. When someone in israel writes in saying how they fell in love driving through a war zone listening to our songs, finding hope despite people they loved being killed, you're reminded why you try to get your music heard everywhere. The current reverse snobbery about those grand ideas is cowardly bullshit.
מגניביז, אה?
הוא חייב עכשיו לבוא לארץ אחרי שביקשנו ממנו
(אגב יש עוד דברים מעניינים בראיון. הוא יחסית ישן, הוא מהתקופה טרם UTIS, והם קוראים שם לטום טום צ'פמן
קרוב של טרייסי?
בכל אופן, טים מזכיר שם שהוא אוהב את ברנדן בנסן, להזכירכם הוא היה אורח בהופעה של וור צ'יילד בברקיסטון, יפה לו שהוא שומר אמונים
)

CrazyPenguin

New member
גיתית זה מדהים!../images/Emo191.gif|פינגווין|

אני מפיצה את זה עכשיו לטונות מקומות.. זה ערוך כלכך מדהים 3>

וואו! ../images/Emo2.gif

גיתית- זה מדהים!!!!!!!!! זה יכול להיות הקליפ הרשמי של התמיכה בשדרות! הוא פשוט מושלם- העריכה, החומרים, השיר, ההתאמה ביניהם... חלק מהקטעים כאילו ממש נלקחו מהמחשבות שלי! והאמת, כשאני שומעת את השיר, בקטע של "AND I WILL BE SET FREE FROM THE PEOPLE WHO ARE TRYING TO BURY ME"- אני תמיד רואה בהבזקים את כל האויבים שלנו (ולא חסרים)
קצת ילדותי, אבל זה מה יש

אני יודעת אבל לא רציתי להתחיל לתקוע תמונות של

טרוריסטים... וחבלשלא היה לי משהו נורמלי לשים בבראוס אין דה בוק שופ

hagayx

New member
ורק אני לא מצליח לראות את הקליפ

כי האינטרנט ה****** שלי לא זז!!! אבל הצלחתי לראות כמה שניות ראשונות וזה נראה מדהים!

hagayx

New member
אני מנסה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב

and again and agian and agian and agian!

lesli

New member
וואו גיתית!

איזה מדהים זה!!! זה כאילו השיר נכתב על מה שקורה בשדרות... זה כ"כ מתאים. קין חייבים לראות את זה!!!הם בטוח יתרגשו מזה.. אני חייבת להודות שזה ממש ריגש אותי.

למעלה