טים רובינס כותב ומביים פילוט לסדרה בשואוטיים

gadgad0

New member
טים רובינס כותב ומביים פילוט לסדרה בשואוטיים

Possible Side Effects קוראים לסדרה, והעלילה סובבת סביב משפחה המנהלת חברת תרופות. רובינס, למי שלא מכיר, הוא זוכה אוסקר ("מיסטיק ריבר"), אושיה הוליוודית והבעל של סוזן סרנדון.

gadgad0

New member
הוט מאיימת להוריד את CNN

ריטואל קבוע של עמידה על המקח שהוט מקיימת מדי כמה זמן. מה שמתקרא במאזנים "הורדה בעלויות התוכן". לא צריך לדאוג, זה נגמר בדרך-כלל כמו בשוק: מורידים חצי שקל מהמחיר, מוסיפים שתי עגבניות מתנה ולוחצים יד.

gilriv

New member
לא נורא

זה גם הרשת הכי יקרה
מבחינתי שכבר יורידי את זה גם מהמסכים שיכסכו כסף גם שימאתו ערוצים לא כל כך נחשבים לידידות ישראל //.? CNN משבחת את ראיונות העולם הערבי -וגם בדיוני טלוויזיה למשל ראיתי ששדר מקומי של CNN לא נותן לשוחח לדובר הישראל !אלא הוא .. נותן את כל תשומת הלב שלו לדברים פרופרגנדה ולמנהיגי סוריה או בעזה
עדיף לתת תבימה הזות ל' FOX NEWS --בואו נסגור את CNN לאזורינו עדיף

אתה פטריוט, ואני מזמינה אותך ליצטרף לקדימה

שהיא המפלגה שהכי נאמנה לערכים שלנו, למסורת ישראל, לכנסת ולראש הממשלה הנפלא שלנו אהוד. תתקשר מחר לבתיה המזכירה שלי בכנסת, נקבע פגישה, ואם אתה מתאים נמנה אותך ליושב ראש הועדה למעקב אחרי גורמים עויינים בפורומים של האינטרנט שמתחילים באותיות כ' עד ת', כי את הפורומים שמתחילים ב-א' עד י' תפס בן אחותו של יעקב כהן מש"ס. קדימה gilriv לקדימה!

את אפילו לא צריכה לשלם לו משכורת......

מספיק תעשי לו מנוי לוידיאומט של הסרטים הכחולים..........

gilriv

New member
?

בשאר
תפסיקו לתת לכם כינויים של מנהיגים ערבים בחייכה זה ישראל תתנהג כמו בן אדם -אני בטוח שחברתי רוחמה תסכים איתי

למעלה