טימי ופיסי

tairon

New member
טימי ופיסי../images/Emo9.gif

"תעצום את העיניים ותשכב פה ואת תזוז רק תקשיב.. אני יעשה את השאר.." ככה זה התחיל..אז כמובן שעשיתי כמצווה עליי... "תשתדל לא להרדם זה לא סיפור לפני שינה אהה".. הנהנתי בראשי כשעיניי עצומות.. וככה זה הולך: בעיר של ענקים חי לו גמד נורא חמוד.. קראו לו אופ טימי.. אופ שם משפחה טימי שם פרטי.. הוא היה הולך בין כל הענקים האלו שנקראו בני אדם וכל היום שומע את הקיטורים שלהם כמה החיים לא משהו.. והוא היה משתגע.. אייך הם עם כל הגובה שלהם לא מצליחים לראות לכל כך רחוק. והוא הקטן רואה הכל ולא מפספס כלום.. לטימי היה חבר שגר די רחוק אבל בכל זאת הוא היה הולך לבקר אותו אחת לחודש ולא היה מפספס אף מפגש שכזה.. חבר שלו כל הזמן היה עם מצב רוח לא טוב.. בחור דכאוני שכזה ותמיד היה רואה בכל דבר איזה אסון לאומי... קראו לו פסי מי פסי שם פרטי מי שם משפחה.. בכל פעם שנפגשו שני הגמדים.. הם היו יוצאים לבלות יחד לקרוע את העיר ללא הספקה לנצל עד הרגע האחרון את המפגש.. וטימי נהנה מכל רגע.. מבחינתו לא היה חשוב לאן הם ילכו כל עוד הם בילו ביחד בכל דבר מצא את נקודת האור ונהנה ממנה עד תום. אבל פיסי היה מוצא בכל דבר את השלילה.. טימי ניסה להסביר לפיסי שאחרי כל רע ישנו טוב.. וגם את הרע אפשר לקבל בטוב ואז זה בכלל פחות מורגש נוראי.. אבל פיסי הביט בו בחוסר אמונה... וממש התקשה לקבל את דבריו... וניסה לשכנע אותו שהדרך שלו עדיפה וגם בה יש יתרון כי תמיד חוזים שחורות.. ואז אין אכזבה.. לפחות זו חצי נחמה.. אבל טימי היה עקשן לא קטן.. ובדרכו שלו ניסה להראות את היופי שבעולם הזה... ומה שהכי ששיגע אותו זה בני האדם.. הם ממש פיספסו את הפואנטה.. הם כל הזמן היו במין ריצה מטורפת טימי השתגע השד ידע מה רודף אחריהם.. כל הזמן בלחץ נוראי.. ולא ממש ידעו להנות מכלום.. והכי גרוע שחלקם היו ממש כמו החבר שלו פיסי .. והיה להם כל כך הרבה דברים מופלאים.. ובכלל הם היו על הגובה ולמרות זאת פיספסו... זה ממש הוציא אותו מדעתו..."אתה עדין עם העיניים עצומות נכון???" אני מהנהן בראשי לחיוב .."יופי אתה ממושמע.. תשאר ככה עד שאגיד לך אחרת" אני מחייך.. יש לי בוסית קטנה מעל הראש..תרתי משמע.. אני מניף את ידי במין סימון לה להמשיך ולא לעצור בנקודה הזאת.. אבל היא לא ממשיכה... "כעת תפקח את העיניים לאט..." אני פוקח את עיניי ורואה את עצמי שם ממול.. וידיים קטנטנות שאוחזות במראה... "אז טימי ופיסי גרים בעיר של ענקים... וכל אדם הוא ענק גם אתה.. ובתוכך לפעמים גרים שני גמדים האלו... עכשיו תאמר לי את מי אתה אוהב יותר????"

Mוניk

New member
אממ חמודים הגמדים אהבתי טאי../images/Emo23.gif

גמאני אוהבת לשכב לפעמים בעיניים עצומות שהוא יעשה את השאר מכפתלי בכלל אהההה בכייף וזה טוב ועובד לא רע בכלל תנסו גם ממליצה בחום מוניק

למעלה