טימי!!!!

Uv Kruvi

New member
טימי!!!!

היי אנשים!!! קודם כלללל... מזל טוב לפורום הכי מספק באתר!!! (אני מחכה לו כבר הרבה זמן...) :) תכנית חיונית... שווה ביותר ומצחיקה בהחלט!! :) ועכשיו....מישו כאן לא צוחק כל פעם שטימי אומר:"טימיאאא" גאון!!! פשוט סדרה פצצה...

WestCoAst KillA

New member
טימי הדיסלקט הכי שווה

יו יו יו אני עוקב אחרי סאות´פארק בערוץ 301 בכבלים שנקרא "ביפ" ואנחנו נמצאים בפרק 68 עכשיו וזה הפרקים שטימי הדיסלקט צועק "טימי! טימי טימי!" א-י-ז-ה ק-ו-ר-ע ה-ו-א יו בפעם הראשונה ששמעתי את זה נשפכתי (זה היה בפרק אם להקת הרוק) חבל על הזמן! טימי!!@!!!

IC4

New member
אההההההה

לא יודע ההתנסחות שלך די החווירה את פניי , שכן זה פורום סאות´פארק אבל בגלל שזה משעשע אותי ומזכיר לי את קרטמן שאומר MACH 10 ! לא אעשה לך חיים קשים
מה שכן אבקש שלא נקרא לו דיסלקט
ואגב, להגיד פרק 68 IS LIKE SO LAST WEEK מעתה אמור את שם הפרק בשפה המקורית בבקשה כדי שאנשים שאין להם ביפ יבינו מה אתה רוצה
אגב למי שלא מכיר , פרק 101 למשל זה אומר עונה 1, פרק 01 בוקר לילה ויום טוב U GUYS! SERIOUSLY - MACH 10 !!

TIMMYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!

טימי!!!!!! טימיי!!!!!!!!!!!!! ליב אין ליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טימיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלע.. בכל מקרה .. טימי הוא הכי אחלה והכי שנון .. ו..בפרק של NAMBLA הוא היה הילד הסקסי של העשור (אם מישו זוכר) ;) .

Hole In The Sky

New member
../images/Emo6.gif חחחח כן שאחד הפדופילים קם

ואומר "מצאתי את הילד המושלם..."(או משו כזה) ואז המצלמה כאילו זזה קצת ורואים את טימי איך נקרעתייייייי!!!!!!

משייייייייי :))))

יאפ.. אני בנך אופללללללללללללללללללל :)) תיכנסי לצ´ט מייד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה