טינאייג' אחד בבית.

noa128

New member
טינאייג' אחד בבית. ../images/Emo184.gif

את השנה התחלנו עם דלקת ריאות של הצעיר שלי, בן ה 6 , עם זה 'גמרנו' לפני פחות משבוע, עכשיו הג'מוס הגדול והחמוד בבית "לא מרגיש טוב" (כזה חמוד, גדול וגבוה אבל מתחת ילד שלי קטן
). מה שלום כולם? אתם בריאים , או שגם אתכם פגש החורף הזה על שלל מחלותיו? (טגידו, זה רק נדמה לי, או שהשנה זה יותר גרוע משנים קודמות?)

גריפון

New member
נראה שזה חורף מהקשים, מבחינת המחלות

הלכתי לבקר דוד שלי ב"לניאדו" והיה מפחיד על באמת. אני כעת בסבל - מת עליו, והוא עלי, אבל הביקור במחלקה פנימית, עם כל הזיהומים והוירוסים שם... חזרתי מזועזע. פשוט הורדתי את כל הבגדים מיד עם הכניסה לדירה, וישר למכונת הכביסה... רק כדי לגלות, מאוחר מדי, שהכנסתי חולצה צבעונית (וצבועה ביד לכחול נייבי...) לתוך מכונה לבנה. אישית, אני חוגג, לפי שעה - ומקווה שיימשך כך: כל שנה הייתי חוטף שתים או שלוש שפעות, עם התארכות ארוכה של בעיה בסינוסים, מה שהיה מקרקע אותי ומונע ממני לחזור לעבודה. גם החיסון של החורף שעבר רק עשה אותי חולה. והשנה... סיבה נוספת לחגוג את הפרישה. טפו טפו, עוד לא חליתי אפילו פעם אחת. הצירוף של להיות סגור במטוס עם כל מיני חולים וחוליים כשכולנו נושמים זה את זה, ממוחזרים לזרא - ושל היחלשות כל המערכות החיסוניות עקב עייפות גופנית ונפשית היה צירוף מנצח. ניצח אותי, זתומרת. היום אני רואה שהבטלה, כמו במייל המפורסם שעדיין מסתובב, בריאה מאין כמוה. מומלץ!
ובכלל, כשאני מסתכל איך ארון התרופות שלי הצטמצם מאז הפרישה לרבע, ונמצא באבטלה מוחלטת -... אבל זה כבר נושא אחר לגמרי. אז אצלנו תודה לאל, ביתי עשתה את זה בקיצור נמרץ, אימה עברה גם היא פאזה קצרה של צינון, ואני מאחל בכל לב בריאות לכולכם ולכולכן ולבני בתיכם.

noa128

New member
נשמע מאד הגיוני מה שאתה מספר גריפ

באשר להידבקות במחלות בשנות העבודה... ואני בטוחה שקולגותיך לעבודה לשעבר חולים השנה יותר מבעבר, אם האינדיקציה היא אחוז החולים בכלל... נהדר לשמוע שהפרישה עשתה לך טוב לבריאות, וזו בעיניי תוצאה ישירה לכך שימיך מלאים עניין ועשייה. במשפחתי נהוג לומר "כשאדם מפסיק לעבוד 'קופצות' עליו כל המחלות" (עם שלל דוגמאות המכוונות אצבע ישירה לעניין אצל כל החולים והנפטרים לא עלינו...) ואני אומרת שמה שאדם עושה עם עצמו בחייו הוא האחראי הישיר לבריאותו - והנה אתה ההוכחה
הפציינט הטינאייג'ר בהליכי התאוששות, אתמול בערב הוא ניסה לשחזר את השתחלות אחיו הקטן למיטת ההורים בשעת המחלה, רק כדי לגלות שעם המימדים שלו זה ..איך לומר.. צפוף משהו
בוקר שבת גשום. בהחלט סיבה טובה לשרשור חדש בנושא אוכל, לא?

sheqma

New member
יותר בריא, יותר צעיר ויותר אופטימי

שלום וברכה לך...גריפון קראתי בעיון את מכתבך...ובעיקבותיו היתי מעוניין לשוחח איתך מאחר וגם אני נמצא ומזדהה איתך בחלק ממה שכתבת כאן אך יחד עם זאת סיגלתי לי אורך רוח ודרך חדשה להתמודדות עם המצב. אתה מוזמן לכתוב אלי לפרטי ונשוחח.תודה. [email protected]

למעלה