טינה היא אני סי הודעה חשובה מיכל

ט י נ ה

New member
טינה היא אני סי הודעה חשובה מיכל

מיכלי בתאריך 10 ליוני יום הולדתי יפורסם ראיון בעיתון מעריב מוסף נשים אצל עיתונאים בשם תמר אבידר יום אחר כך יתקיים מופע חגיגי שלי בראלשצ היכל התרבות כרטיסי ידיד לפורום שלנו בלבד ב 35 במקום 80 . ובתאריך 13 ליוני מופע חד פעמי מיוחד שיערך בבית ציוני אמריקה בתל אביב עם סטנדאפיסטית נורית הדר לערב יקראו ברוך שכן עשני אישה והוא יכלול מוסיקה וצחוקים ויתחיל ב 23 00 בלילה שלך סי

ביום הופעתך בבית ציוני אמריקה....

זהו יום הולדתה של חברה טובה שלי שגרה בגבעתים........ יום טוב ושבוע נפלא

ט י נ ה

New member
שוגר בייב יום ההולדת נראה לי מאורגן

הי שוגר בייב נא מסור לחברה מגבעתיים שאתה כבר יודע מה היא הולכת לעשות באחת עשרה בלילה ביום הולדתה .... ואגב זה 3 ימים אחרי יום ההולדת שלי אז בואו נחגוג ביחד ... צחוקים ורוק אנד רול ביחד נראה לי אחלה קומבינה צאו סי

yaniv002

New member
שלום סי.אני רואה שאת כאן

לא המתנתי לך בערב החג,בנתב"ג. את יודעת שיש עכשיו שידורים חוזרים לסדרה שדובבת? "חתולי החצר"!? מה עם יהלי,ותומר,זה שמו? אני בן 13,ותומר בן 12,לא? טוב,אז ביי חתולית!

ט י נ ה

New member
אכן אכן ...עונה 20 לחתולים ...

כדאי שתדעו חתולי החצר סידרה קנדית אין כל קשר לדמויות המזעזעות ולי אני רק עושה את הדיבוב של חתולית ואני נדהמת מכמות האנשים שרואים את זה אבל מזל שזה מאחורי זה היה פשוט המון המון עבודה
ובאשר לשאלות אז ככה תומר בן 11 וחצי ויהלי בן שנה וחצי ואני אהיה בת 41 ב 10 ליוני אז תתחילו להכין לי הפתעה ... לילה טוב סי

actress

New member
אני זוכרת את זה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אני גם ראיתי את זה וראיתי שוב בשידור החוזר ביום ד´ וראיתי אותך שרהההההההה
במילה 1 ע נ ק ואני אמשיך לראות את השידורים החוזרים כי את מקסימה!

yaniv002

New member
נכון מאד

את ממש מדבבת טוב. את מדבבת אותה בתור דמות קשוחה,עם לב טוב (ככה לפחות אני הבנתי!?). זו פעם שלישית שאני רואה את הסדרה. פעם ראשונה ראיתי בקיץ 97´,פעם שניה בשנת 99´,ועכשיו פעם שלישית! אבל הפעם אני רואה אותה מדיי פעם
ויש לציין שהדיבוב שעושה שם אשתו של דן תורג´מן,שחכתי את שמה. נו.........ממש טוב!

למעלה