טינה עלבון וכעס עד אובדן עשתונות

lucifer 5

New member
טינה עלבון וכעס עד אובדן עשתונות

שלום לכולכם,אינכם מכירים אותי, אני מסתובב בפורומים אחרים.נקלעתי למצב שקשור לבחורה,משום שכל מכרי גם מכירים את אותה בחורה,לא אוכל לפנות אליהם מבלי להכפיש את שמה.אז לכן אני פונה אליכם. עד אתמול הייתי בקשר עם בחורה,אומנם לא קשר רציני במיוחד אבל מאוד חם וקרוב.אתמול אותה בחורה עשתה מעשה שמאוד פגע בי.ושאני אומר "מאוד פגע" אני מתכון לפגיעה עד לשד עצמותי! מטרתה אומנם לא היתה לפגוע בי אך היא היתה מודעת לכך לחלוטין ואפילו התנצלה מראש. כאשר אמרתי לה שזה מאוד פגע בי וכמו כן ביקשתי להשיב את המצב לקדמותו (והיא יכלה בשיחת טלפון אחת לתקן את המעשה כמעט כלא היה,ללא שום פגיעה באינטרסים שלה) תגובתה היתה: "אין לי מושג על מה אתה מדבר,אתה יודע שלא עשיתי את זה כנגדך ובמיקרה שלך אני אפילו לא אטרח להסביר,תעשה עם זה מה שבא לך" לא רק שהיא פגעה בי במודע (אם כי לא בזדון),היא אפילו לא טרחה להתנצל ולא לתקן את האבל שהיא עשתה,לא כי היתה לה סיבה שלא לתקן את המעשה,אלא היא פשוט לא טרחה. כנראה שהיא בכלל לא מבינה עד כמה היא פגעה,למרות שהסברתי לה. היא משוכנעת שאני סתם עושה הצגה ולא כדאי בכלל להתיחס. היא מרוכזת בעצמה ולא רואה הסביבה.הזלזול הזה,והצורה שהיא התנערה ממני כשאני כה פגוע העלו כעס אדיר. אני החלטתי שלא לנקום בה ולא להשמיץ אותה ולשמור הכל לעצמי.כמו כן,בלי שום ספק אני לא מתכוון לשמור איתה על קשר. ופה הבעיה. אני כבר יומיים רותח מכעס,אני על סף אובדן עשתונות,אני בטוח שאת טינה זו אנטור עד יומי האחרון.אני מרגיש שנעשה לי אבל ענק אגב מעשה שטותי וחסר משמעות,אבל שהיא יכלה לתקן באותו זמן (רק היא יכלה,ורק אתמול-היום כבר מאוחר מדי) בלי שום בעיה.ובגלל זלזול ושרירות לב אני תקוע איתו. אני לא איך לתאר את הכעס הזה,פעם ראשונה מזה 27 שנה שאני כעוס ופגועה עד כדי כך. עוד שניה אני עומד להתפוצץ,אני לא רוצה לראות אותה,אני לא רוצה להתפרץ! אין טעם בלדבר איתה כשהיא מרוכזת בעצמה וחושבת שאני סתם מטריד,הגישה הזו היא שגורמת לכעס האדיר הזה.
 

lucifer 5

New member
הפלא ופלא....

רק מלכתוב כאן ירד הזעם פלאים,אך עדיין אני רוצה שברעש דוויהתזכור כי נותרה טינה נצורה עלי אדמות,אשר תבער תחת השמש גם אחרי שנרה ידעך.
 

lucifer 5

New member
די פשוט....

לפני שהיא עשתה את המעשה אמרה "אני מתנצלת מראש אם מה שאני עומדת לעשות לא ימצא חן בעניך" ואחרי שעשתה את זה טענה "אין לי מושג על מה אתה מדבר,אתה הרי יודע שלא עשיתי שום דבר אישי (מה שנכון) אני לא אטרח להסביר ותעשה עם זה מה שאתה רוצה."
 

Cobe Anan

New member
אחי, אני לא יודע מה היא עשתה, אבל

אין ספק שזה גועל נפש לעשות כזה דבר לידיד קרוב, במיוחד לאדם כמוך, שאפילו אחרי זה דואג לשמה הטוב ונזהר שלא להכפיש אותו.. נכון שקל לומר `אל תתייחס אליה, היא לא שווה את זה` ויותר קשה ליישם, אבל ככה זה. יותר ממה שכואב המעשה, כואב לך החלל שהשאיר אדם קרוב שאיכזב פתאום.. אחי, אני מקווה שתישאר חזק, ושהמקרה הזה לא יגרום לך לאבד אמון בבני אדם.. שבת שלום!
 

מיטללל

New member
היי :)

קודם כל, אני לא זוכרת שראיתי הודעת שלך בעבר - אז- ברוכה הבאה לפורום.
תדע שהרסת אותי, כולי מסוקרנת- מה היא עשתה לך?! בכ"מ, לי נדמה שעליך ליזום איתה פגישה. להסביר לה למה נפגעת. מה היא עשתה כל כך לא בסדר. ופשוט להוציא הלכ. (אם רק עצם זה שכתבת פה שחרר אצלך משהו - תדמיין כמה משוחרר תרגיש אחרי זה - תרד לך אבן מהלב) אם היא תבין את טעותה ותנצל - מה טוב. במידה ולא ? בעיה שלה. אתה תמשיך הלאה. אל תבזבז כל כך המון אנרגיה על לנטור ולשנוא. זה לא שווה את זה. זה רגש הרסני. תאמין לי שאת העונש הגדול היא תקבל מעצמה כאשר היא תתקע עם האופי המחורבן שלה לעד. מיטל
 

lucifer 5

New member
טוב....לבקשתך מיטל

אני לא יכול להגיד בדיוק אבל היא פרסמה משו באיזה פורום (שדרכו הכרנו ולשנינו יש כמה חברים קרובים משם) שלא היה קשור ישירות אלי אבל העמיד אותי במצב מאוד לא נעים,אל מול אנשים שמכירים אותי וכאלה שלא.בשורה הראשונה היא התנצלה מראש ובכל זאת עשתה זאת במודע.היא יכלה בקלות לבקש ממנהל הפורום למחוק לפני שכל החברה קוראים (הוא ידיד שלה,רק היא רק היתה צריכה להרים טלפון). לדעתי אם יש משו שמפריע לי,אפילו אם היא לא חושבת שזה מוצדק עליה לכבד את דעתי. בכל מקרה,מה שאת לא מבינה זה,שלא מה שהיא כתבה שכל כך הרתיח אותי אלא הזלזול המוחלט ברגשות שלי.אני בקשתי שתמחק-היא סרבה,ממש לא היה אכפת לה,היא היתה בסרטים שלה והתעלמה לחולוטין ממני.אני אמרתי לה שזה פוגע בי והיא אמרה זו בעיה שלי ושאני אעשה עם זה מה שאני רוצה. דווקא זה שדיברתי איתה גרם לכעס ואם היא שוב תעשה את זה אני פשוט אתפוצץ. אבל אני חושב שהצלחתי להעביר לה את המסר בדרכי. נ"ב אני כותב תחת שם אחר באותו פורום
 
לא בא לי להציק אבל

וואלה תן קצת בשר- מה ת'כלס היא עשתה? עד כמה זה חמור אני רוצה לדעת מאיפה נובע העלבון כדי שאוכל להגיב כמו שצריך מה שאני כן נראה לי לפחות , יודעת זה שהיא מנסה לצאת ידיחובה אכפת לה ממך אבל לא בלחץ אטומי היא די קרה רגשית סוג של אטומה והיא מנסה גם לשמור את השליטה בצד שלה בזה שהיא מתנצלת אבל לא מצטערת
 

lucifer 5

New member
דולדי

מה שאתה לא מבין שזה אפילו לא משנה מה היא היא עשתה. אפילו אם היאעשתה מעשה שלרוב בני האדם לא יפריע(זה לא היה המקרה). היא ידעה שלי זה יפריע ועשתה בכל זאת בלי אכפתיות.רגע אחד היא במשבר וצריכה תמיכה ומשהוא לאהוב והיא מקבלת אותי בחום,ואז לרגע אין לה צורך כזה והיא מתעלמת לחלוטין מהרגשות שלי. וכשאני פונה אליה,לא רק שהיא לא חוזרת בה או מתנצלת,ואפילו לא מכבדת את בקשתי לתקן אלא היא לועגת לי.היא יודעת שאני פגוע ורגיש מתמיד,היא יכולה פשוט להתעלם אבל היא בוחרת ללעוג לי,לפגוע עוד יותר. לי יותר נראה שבאותו רגע היא היתה שוב במשבר,אך הפעם לא היה לה צורך בתמיכה וחום אלא היא הרגישה צורך להכאיב! והכי יעיל להכאיב למישהו שאוהב אותך! למישו שלא אכפת לו לא תצליח להכאיב ממש-הוא יתעלם וישכח.אבל שאוהב ניתן להכאיב בלי סוף. בכל מקרה נראה לי שפתרתי את הבעיה בצורה מאוד חודרת אך לא נוקמנית.
 
למעלה