טינטון כתוצאה ממנגנון צליפת שוט|

טינטון כתוצאה ממנגנון צליפת שוט|

שלום! זאת הפעם הראשונה שלי בפורום ואני חדש יחסית בעסק- לפני חודש נפגעתי בתאונת צליפת שוט עברתי זעזוע מוח והקאה בודדת שברתי את ידי וצווארי נתפס. תחושת סחרחורת כבדה אפפה אותי וגרוע מהכלללל הצילצול המייסר באוזניים. שכיום הבנתי שכינויו"טינטון" אני יודע שחודש במצבי לא מצביע או מעיד עדיין על כלום אבל לאורך כל החודש האחרון התאוששתי הן מכאבי הצוואר והן מהפריקה ביד (עוד 10 ימים אני אפילו אתפטר מהגבס) ןרק אדון אף אוזן גרון אמר לי--- חבריקו ייתכן ותצטרך להישאר כל חייך עם הצלצולים הללו וחבל על האנרגיות שאני מוציא. וזאת לאחר שנשלחתי לבדיקת שמיעה והכל תקין.-- כאשר בבדיקת ברה הכל בגדר הנורמה מלבד סטייה של 0.2-0.3 בין האוזניים???????? מה זה אומר???????? כמו כן הרופא שלח אותי לבדיקת ENGמה הבדיקה הזאת האם כדאי לעשות אותה????? אמרו לי להביא מלווה. אחרי שאף אוזן גרון אומר לי שחבל לי על הזמן הבנתי שחבלל באמת לבזבז אנרגיות אבל במקרה נתקלתי בפורום המבורך שלכם השבוע ואפילו הגעתי לכנס אתמול מתוך סקרנות ואני מוכרח להודות גם קצת חשששות והבנתי שאני הולך להצטרף לעולם חדש ועמוק. שאלתי היא האם כדאי להתחיל עם כל הבדיקות החל מהENG והילך או שחבל לי על הזמן. אני מצדיע לאותם אנשים(לוחמים) ששנים סובלים מהבעייה והתאגדו אגודה אחת לעזור לעצמם. מה שבטוח שבין אם אני ארפא או לא כבר נרשמתי כחבר ואני מוכן לסייע למאבק אפילו שאני לא נפגע תאונת עבודה. זהבה יישר כוח פעולותייך מבורכות. אשמח בכל אופן לקבל קצת רקע על העולם הזה מנסיונכם העשיר ובדך התייעצות האם כדאי לי להתחיל עםבהדיקות. שאלה נוספת אחרונה----- מכיוון ששמיעתי תקינה האם לאורך זמן כתוצאה מהמשך הצפצופים באוזניים במידה ויימשכו תוכל להיפגם שמעיתי או להישחק הדרגתית ולו במעט? תודה -- עופריקו

zs1957

New member
ברוך הבא לפורום עופריקו3

שלום רב, שמחתי שהשתתפת בכנס. תודה על הברכות. כחבר אגודה נעזר בך כמתנדב פעיל לפעילותינו. אנא כתוב לי במסר אישי את שמך ומספר הטלפון שלך. אני מקווה שאת מטופל . צריך להיות במעקב רפואי ולבדוק אם השמיעה לא נפגעה . כמו כן , יש לקבל טיפול רפואי להקלה בעוצמת הטינטון וכדי לדעת לחיות עם הטינטון. רפואה שלמה, זהבה שחם

למעלה