טיניטוס

LordNor

New member
למה שיהיה מישהו שסובל מטיטנוס??

אתה לא יודע שזה מחלה קטלנית ואפשר למות ממנה. רוב האנשים מוגנים מפני טיטנוס כיום באמצעות חיסון. ובד"כ אם לא קיבלת חיסון כבר הרבה זמן, וקיבלת שריטה מברזל או פלדה או עץ, אתה צריך ללכת לקבל חיסון מחשש להתפרצות טיטנוס. ואשמח לדעת למה הינך מתעניין בזה?

במקרה ניסחתי מחדש

בזמן שאתה כתבת את הודעתך. כן, התכוונתי לטיניטוס, לא לטטנוס. אנא קרא את הניסוח המחודש ואז תבין למה כתבתי את זה בפורום הזה.

ניסוח חדש

מישהו כאן סובל מצלצולים באוזניים (או אוזן) יום ולילה בכל זמן ובכל מקום ובכל מצב, בווליום גבוה שגובר אם יש המולה ודופק את השמיעה באוזן אחת כמעט לחלוטין ומשפיע על האוזן הבריאה עד שקשה לשמוע גם שם? סתם תהיתי...

המרחפת

New member
תסתכל קצת למטה

יש דיון על טינטון (היי, זה אפילו בדף הנוכחי!) כל אחד סובל מזה בשלב זה או אחר, השאלה מתי מתרגלים.

אני מעדיף שלא להתרגל.

כבר עכשיו מאוד קשה לי לשמוע באוזן שמאל והרעש משפיע גם על אוזן ימין (פרט לזה שאין לי רגע של שקט!). "טיניטוס". הבנתי שניתן לטפל בזה לעתים באמצעות אקופונקטורה (שיטת הדיקור של הרפואה הסינית) ואולי יש עוד אופציות. בכל מקרה אני אמור להיפגש מתישהו עם רופא מומחה מהמרכז הרפואי "בני ציון" (לשעבר "בי"ח רוטשילד") ולדון איתו בעניין. זה די מרגיז, כי בעבר הייתה לי שמיעה מעולה בשתי האוזניים (טובה הרבה יותר מאצל האדם הממוצע) ואז באוזני האחת (השמאלית) לקיתי בוירוס הלבירינטיטיס שדפק לי את מערכת שיווי המשקל למשך שלושה שבועות וכנראה השאיר נזק לטווח הארוך (קריא - הטיניטוס והבעיות שיש לי עם שיווי המשקל במצבים מסויימים). אני לא חושב שמכשיר שמיעה יעזור לי מהסיבה הפשוטה שככל שיש יותר רעש אז גם הטיניטוס מתחזק, ולכן מכשיר שמיעה שיגביר את הצלילים יכול רק להזיק לי. גם אוזן ימין שלי נעשתה רגישה לאחרונה לצלילים והיא כואבת מפעם לפעם ללא סיבה נראית לעין. יש כאן מישהו שטיניטוס זו הבעיה העיקרית שלו? (כלומר - לא משהו שמתלווה לחוסר שמיעה, אלא משהו שמונע שמיעה ומשפיע עליה) יש דרכים ידועות אחרות לטפל בזה?

המרחפת

New member
אה, אני רואה שהמקרה שלך שונה מרוב

חברי הפורום כאן... אני בכל מקרה מאד אשמח לשמוע ממך בעתיד האם אחד הטיפולים עזר לך עם הטינטון (רבים מאיתנו ישמחו לשמוע). אני מאד בטוחה שמכשיר שמיעה לא מתאים לך, אבל אין ספק שטינטון ברמה שאתה מתאר -מאד קשה להתרגל אליו. לא נראה לי שיש כאן מישהו שזוהי הבעיה העיקרית שלו, אבל אני משאירה את הבמה פתוחה. אני מזמינה אותך להכנס לקישורים, מופיעים שם קישורים לפורומים נוספים לחרשים, אולי שם תמצא אנשים בעלי בעיה דומה.

המרחפת

New member
ברוך הבא

קבל

למעלה