טינקרבלית - אתם עושים פה היפ הופ?!

טינקרבלית - אתם עושים פה היפ הופ?!

חח...
ראיתי פעם סרט אימה עם ראפרים.. יש כאלה?! פאק... או שאולי זה היה קליפ? נההההה אני מסטולל קצת קצת.. ועוד רופאים משתגעים פה.. היפ הופ בלאגאן.. קיצר - איזה סרטי אימה יש עם ראפרים? אני יודע שיש איזה סרט עם באסטה ריימז.. (אתם לא חייבים לענות לי...באתי לפה בגלל שראיתי ג'ינג'ית.. וגם כי אני שחור..)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo12.gif

ג'ינג'ית
.. וואיי אחי...אתה בסטלה רצינית...

miss i

New member
לפני הרבה שנים...

אני זוכרת שהיה ביצוע של Fat Boys (ראפרים מה-old school)לשיר מתוך אחד מהפרדים - Freddy's Back, אבל אני לא זוכרת איזה מספר.

מקום מצויין לנצל"ש!

קוראים לי מור, ואני זקוקה לעזרתכם! מישהו יכול בבקשה לתת לי את רשימת סרטי פרדי קרוגר לפי הסדר? (מהישן לחדש...) תודה רבה רבה מראש!

D i l D o

New member
בואו נראה אם אני זוכר...

A nightmare on elm street a nightmare on elm street - Freddy's revenge a nightmare on elm street - Dream Worriors (נראה לי) a nightmare on elm street - לא זוכר... גם את החמישי אני לא זוכר a nightare on elm street - the final nightmare a nightmare on elm street - a New nightmare בקשר לשניים האחרונים אני יודע ששניהם קיימים, רק אני לא יודע מי בא לפני מי...

miss i

New member
בקשר לרביעי ולחמישי ../images/Emo101.gif

מדובר ב-The Dream Master, ואחריו The Dream Child. אני אישית הכי אהבתי את השלישי. הסרט האחרון נקרא Wes Craven's New Nightmare.

miss i

New member
אני לא בטוחה, אבל...

יכל להיות שבאסטה ריימס שיחק באיזה סרט אימים בתפקיד זניח ביותר. חוץ מזה, יכל להיות שראית את הקליפ למת לצחוק (או איך שקוראים לזה) 3.
(
זה אמור להיות ראפר קשוח...)

miss i

New member
אופס... עכשו ראיתי שאתה כבר יודע על

התפקיד הזניח של באסטה. sorry זה בטח ה-
שלי...

WhiteSnake 85

New member
סרטי ראפרים

תראה, בינינו - באסטה נראה כאילו יצא מתוך חלום בלהות. לא שמעתי שהוא משחק בכלל באיזשהו סרט. בקשר לראפרים בסרטי אימה- "ים כחול עמוק", עם עם איזשהו ראפר-אני חושב אלאל קול ג'יי, אבל אל תיקח אותי בילה לגביי השם שלו: אני לא מבין בראפרים בגרוש, אני רק יודע שהוא ראפר. עוד סרט הוא: נקמתו של בונס ונקרא גם BONES ומשחק שם גם ראפר ידוע,אני חושב שקוליו,אבל שוב-ראפרים הם לא התחום החזק שלי. שווה בדיקה...

miss i

New member
וואלה, רק נדמה לי שהראפר מכחול עמוק

הוא אייס קיוב או אייס טי
, ובבונס שיחק נו, אאא..., סנופ דוגי דוג
.

למעלה