טיסה ארוכה עם לידיא

Adoushi

New member
טיסה ארוכה עם לידיא

בוקר טוב פורום חביב, האם למישהו מכם נסיון בטיסת ארוכה עם תינוק בן שנה אנרגתי במיוחד ולא יושן הרבה ביום. אנחנו נוסעים לטורנטו בחודש הבא ועניין הטיסה עם לידיא מדאיג אותנו. אנחנו מתקשים איתה באוטו ומדמיינים שזה קשה באוויר עוד יותר. נשמח לקבל עצות וטיפים איהאב

אומנם לא טיסה ארוכה, אבלל....

כשטסנו לתורכיה, תמיר ישן כל הדרך באופן מפתיע, אני מאמינה שלטורונטו זה קצת יותר בעייה אבל אני מציעה להביע דברים שהיא אוהבת, אוכל מספיק והכי חשוב, בקבוק שתייה למניעת הלחץ באוזנים. איזה כיף ללידיא, כמה זמן תהיו שם? שיהיה המשך יום נעים אורית

Adoushi

New member
אורית, אנחנו נהיה שם

לשלושה שבועות. השבוע הראשון מהא ולידיא נשארים בטורנטו ואני נוסע למונטריאל לכנס וחוזר לשבועיים חופש בטורנטו עם משפחת מהא(בני דודים וכו') שגרה בטורנטו.

Adoushi

New member
הבעיה

שאנחנו לא מוצאים טיסה ישירה בלילה. אייר קנדה נוסעים בצהריים עכשיו.

איזה ייאוש. נסו לקרא כאן:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=747&art_id=45 ביקשתם מקום לתינוק? ערסל? או לפחות מקום ליד הדלת כדי שיהיה לכם מקום לרגליים ולידיא תוכל לשחק קצת על הרצפה?

Adoushi

New member
היי עידית

קראנו את זה אתמול. אנחנו צריכים להחליט באיזה טיסה אנחנו בוחרים, יש אחת של אל-על שיוצאת בלילה. במהלך השבוע הבא נדע סופית ונבקש ערסל ומקום הכסאות הראשונים אחרי מחלקת עסקים. לידיא מתחילה עכשיו לעמוד לעשות שיווי משקל ועד עכשיו הצליחה לעשות 3 -4 צעדים וליפול..רק מה שהיא לא מוכנה לזחול עכשיו. היא רוצה שאני אחזיק לה את היד ותלך כל הזמן. מה שלומכם אתם? איפה השוויץ שהבטחת?

tgdr

New member
קצת טיפים בנושא.

מהנסיון שלנו בטיסות (לפחות פעם בשנה המשפחה של זוגתי גרה בחו'ל) אז כך: לא צ'רטר והחברה שכן מומלצת על ידנו היא בריטיש, הנסייון שלנו איתם מצוין, הם בדר'כ מאד סבלננים עם ילדים והצוות מאד עיירני לבעיות שיש עם ילדים קטנים. בטיסות ארוכות הניסיון שלנו מלמד שעדיף עם חניית ביניים קצרה (למשל לונדון) אפילו עם זה קשה להורים לילדים הרבה יותר עדיף. אם יש בעיות של בחילות והקאות למיטב ידיעתי יש כדורי פלא לנושא (לנו לא היתה את הבעייה הזו אלא רק בעיית אנרגטיות ובקשר לזה כדי להביא מספר לא קטן של צעצועים קטנים האהובים על הילד ולהוציא לו כל פעם צעצוע אחר והדבר שעבד הכי טוב אצלנו היה: מוסיקה ומוסיקה ומוסיקה (דיסקמן טוב עם אוזניות והרבה חיבוקים וידיים והיה על הכיפק!!) שתהייה לכם טיסה קלה ונעימה ושתחזרו אל תשאירו אותנו כאן לבד!! רפי

odedlo

New member
שמעתי שאייר קנדה יחסית קשים עם

תינוקות. למשל מאוד מקפידים על מזקל התינוק והסל... בטיסה הראשונה שלי לטורונטו היו זוג שהביאו את הסלקל לטיסת אל על. הדיילים התנגדו מאוד אך היות והאמא התעקשה ואמרה ששאלה מראש ואמרו לה שמותר, בסוף ויתרו להם ובאמת התינוק היה בסלקל כל הטיסה.

hanash

New member
טיסה נעימה../images/Emo140.gif

עדיף טיסת לילה..ואז היא תישן במנוחה!

למעלה