טיסה בתוך ארה"ב - Domestic flight

טיסה בתוך ארה"ב - Domestic flight

אני רוצה לטוס באעמצ אוקטובר מניו יורק לללוס אנג'לס.. הלוך חזור...
כרגע אני רואה מחירים של 400$ לכרטיס. האם אתם ממליצים על לחכות לדקה ה90 לקנות או לקנות עכשיו? אני פשוט לא יודע איך זה עובד עם טיסות בתוך ארה"ב...
יש אולי אתר טוב? אני עובד תמיד עם skyscanner ובנוגע לטיסות למדינות אחרות - זה האתר הכי טוב שניתקלתי בו.
אפשר בבקשה עזרה? תודה...

ANZ1

New member
טיסות

1. אלו המחירים לטיסה ישירה
וזה די סביר כשאתה מחשב את שעות הטיסה
זה כמו טיסה מישראל למערב אירופה

2. אם תוריד את אפשרויות החיפוש לטיסות שהם לא רק טיסות ישירות, אלא עצירה בדרך
תוכל להוריד 100 דולר

boneguy

New member
סביר שככל שתחכה תשלם יותר

בשיטה האמריקאית זה עובד הפוך, ככל שמתקרבים למועד הטיסה, מחירה עולה. היה לא מזמן דיון על איזה מודל עסקי נכון יותר. אין לי מושג, אבל זה השורה התחתונה. אומרים שהזמון הטוב ביותר הוא כשלושה חודשים לפני, ואם אני זוכר נכון בימי שלישי ומוצ"ש או משהו כזה.

יש בנוסף Kayak, Expedia, Matrix, לגוגל ול- BING יש גם מנועי חיפוש לטיסות. אפשר גם ישירות בחברת התעופה (לפעמים Southwest לא מופיעים בכל המנועים).

בהצלחה

John the Savage

New member
על פי נתונים מ-2013

הזמן הטוב ביותר לקנות כרטיסים לטיסה פנימית בארה"ב הוא בממוצע 54 יום לפני תאריך הטיסה (כלומר, בערך חודשיים):
http://www.cheapair.com/blog/travel...irline-ticket-heres-what-our-data-has-to-say/

כחודש לפני הטיסה המחירים מתחילים לעלות, ובשבועיים האחרונים יש קפיצה דרמאטית במחיר.

בלי קשר, 400$ לכרטיס זה מחיר סביר לטיסה מחוף לחוף. המחירים ההכי נמוכים שראיתי בשנים האחרונות היו קצת מעל 300$ לטיסות במסלול דומה, אבל לא מובטח לך שיהיו מחירים כאלו בתאריכים הספציפיים.

למעלה