טיסה ואוטובוס

רמקולר

New member
טיסה ואוטובוס

טרם החלטתי אם להתחיל באיגאסו, או להשאירו לסוף (זה בעצם ההבדל בין 2 האפשרויות הבאות), אבל בכל מקרה, לצד כל מעבר כתבתי בסוגריים האם זה יהיה בטיסה או באוטובוס, אשמח אם תוכלו לומר לי אם משהו נראה לא הגיוני, למשל - נסיעה באוטובוס כאשר המרחק הוא גדול מידי, ועדיף טיסה, או טיסה כאשר המרחק הוא קטן יחסית ואפשר באוטובוס. תודה ! בואנוס איירס – איגואסו (אוטובוס) איגואסו – אל קלפטה (טיסה) אל קלפטה – ברילוצ'ה (טיסה) ברילוצ'ה – ולדז (אוטובוס) ולדז – בואנוס איירס (אוטובוס) או בואנוס איירס – אל קלפטה (טיסה) אל קלפטה – ברילוצ'ה (טיסה) ברילוצ'ה – ולדז (אוטובוס) ולדס – איגואסו (טיסה) איגואסו – בואנוס איירס (נסיעה)

alejo23

New member
אין טיסות ישירות בין :

איגואסו לאל קלאפטה ובין ולדז לאיגואסו. בכלל רוב הטיסות בין יעדים רחוקים עוברות דרך בואנוס איירס. יתכן שכן יש טיסות בין מקומות בדרום,אבל התכיפות שלהן נמוכות.

רמקולר

New member
לפי האתר של ארולניס יש...

מה הכוונה "דרך בואנוס איירס" ? עצירה והחלפת מטוס ?

alejo23

New member
כפי שהבטחתי לך....

הצלחתי לבדוק את הטיסות של אארולינאס,וכפי שחשבתי טיסה מאיגואסו לאל קלאפטה עוצרת ב בואנוס איירס,וממשיכה יום אחרי.... בכל מקרה,אני ממליץ לך בחום,כמי שהתגורר בשנתיים האחרונות בארגנטינה,להגיע קודם לארגנטינה ומשם יהיה לך הרבה יותר נוח לבדוק את כל האופציות,מסיבה פשוטה שהמצב המדיני שם משתנה מדקה לדקה,יש שביתות כל שני וחמישי וטיסות מתבטלות על ימין ועל שמאל. בנוסף עד לפני לא מעט זמן שדות התעופה של ברילוצה ושל פוארטו מדריין(אזור של ואלדס) היו סגורים בגלל האפר מהפעילות וולקנית של הר הגעש צ'איטן,שעדיין פעיל. ההמלצה הכי טובה זה שיהיה לך את כל המידע לפני שאתה טס,ושם יהיה לך הרבה יותר פשוט להסתדר.

alejo23

New member
ובדיוק דיברתי על שביתות....חחח

הנה קישור באארולינאס חייבים לעובדים משכורות ואתמול היו מספר שביתות.... למביני הספרדית הנה הקישור

natyh

New member
אני תקוה שעכשיו הכל ברור ....

או אחרת אי אפשר לתכנן טיול בדרום אמריקה בסגנון המשימתי בו חפצת. בקיצור סע ווכשתחזור אנא העלה את מסקנותיך בפורום... מן הסתם המסקנה הראשונה תהיה כי עשית טעות בכך שלא נסעת ראשית לוואלדז ולאחר המסקנות תחזור ותקרא מה כתבו לך בפורום כל הכותבים ... מאוחר יותר תכתוב כי כל הטיסות היו בזבוז זמן ונתקעו ... ושוב חזור וקרא בפורום .... ולבסוף תגיע למסקנה כי לא ניתן לתכנן טיול בארגנטינה אלא רק תוכנית כללית שהיא בסיס לשינויים .... אבל רגע רגע .... אז אם כך מדוע לא תיכננת את טיולך כך מן ההתחלה ?

רמקולר

New member
עצתי אליך היא לכתוב עם פחות התנשאות

גם אם אתה צודק. ראשית, היכן כתבת שיש לנסוע ראשית לולדס, ומדוע ? שנית, יש לי לא מעט חברים (זוגות), שהזמינו את כל הטיסות מראש מהארץ, וזה היה הדבר הכי טוב שהיה להם בטיול.

natyh

New member
מאחר ולא קראת את תגובה שלי

מה הטעם לחזור ולהגיד לך כתבתי כאן ? שנית מדוע להתחיל מואלדז פתח ספר מטיילים רציני קרא ותדע לבד . בענין הטיסות אולי אתה צודק ....
אולי הטיסות הדבר הכחי טוב בטיול ...

רמקולר

New member
אתה ממשיך להתנשא במקום לענות.

לא ראיתי שכתבת הסבר מדור להתחיל מולדז, אתה מוזמן לכתוב שוב, לתת לינק או להמשיך להתנשא, העיקר שאתה נהנה מזה. ואם לא הצלחת להבין מה כתבתי לגבי הטיסות, מצבך בכי רע.

רמקולר

New member
מה שעשית הוא להראות לכולם את טיפשותך.

שלא לומר, היהירות שאפילו אין לה במה להאחז.

natyh

New member
ידידי

החלפת שלוש פעמים שם משתמש , מפני שכתבנו לך שלא נגיב לשאלותיך. המשכת ואתה ממשיך להציף את הפורום ולצפות שנעשה עבורך את העבודה . אף אחד לא עובד עבורך כאן, כתבנו לך בבירור פתח ספר וקרא, או לפחות קרא את התגובות בדף הזה שמסבירות יפה מדוע להתחיל מואלדז , לא רק שלא קראת אתה אפילו תוקף ... ומראה לגולם עד כמה אתה לא חכם נצלן ועצלן . אתה מנסה לגרור אותי לויכוח מיותר , ולכן אני מודיע לך חגיגית רםקולר או יוטאמיר או איך שלא תקרא לעצמך אני מתעלם ממך במפגיע שוב במידה ותמשיך בתגובותיך הנ"ל הם פשוט ימחקו ואתה תמצא עצמך חסום ותיאלץ להחליף שם משתמש שוב ... ואל תצפה שנענה לך לשם משתמש החדש ... אנחנו לא כל כך טפשים כפי שאתה חושב ... נתנו לך להנות מהספק אך שוב הגזמת הפורום הזה כבר נכתב כאן ובדף הכניסה מיועד לאנשים שיודעים לכבד אותו !

רמקולר

New member
כמה התנשאות, יהירות ושטויות בהודעה אחת...

משעשע ופתטי גם יחד. סע לשלום.

alejo23

New member
מה גבר,באמת,מנסים לעזור לך ואתה מחפש את

השלילי או להפוך את הדברים....בסדר.... בכל מקרה,אני כתבתי לך גם מודע להתחיל בולדז,ואת דעותי לגבי טיסות בארגנטינה,כמי שהתגורר שם בשנתיים האחרונות. אתה מוזמן להשתמש בהמלצות שלי או לא....בכל מקרה,טיול מהנה.

natyh

New member
אכן כתבת יפה

ואכן מגיעה לך תודה על המאמצים הללו. הפורום כתבנו בעמוד הפתיחה אינו מיועד למי שמתכננים טיולי בזק , כתבנו כי אופי הטיול ביבשת הוא רגוע מצריך זמן הבנת המנטליות ושונה מטיולי משימות. לטיולי משימות נועד פורום טיולים וחופשות בחו"ל לשם מגיעים סוכני נסיעות המעונינים לצוד לקוחות. אמנם הידע שלנו עדיף , ומדי פעם אנו נחמדים ועוזרים קצת , אך איננו מתכננים טיולים, זו עבודה שיש לשלם עבורה תשלום הולם ! . לא ייתכן שיגיע מישהו לפורום ידרוש עזרה בניגוד לכללי הפורום יעלב ויטיח עלבונות. שלושה שירשורים הוקדשו לבחירה האם לנסוע בארגנטינה במסלול א או במסלול ב תוך כדי הקביעה התמוהה כי צ'ילה או ברזיל אינם במסלול uh,ויתור על נסיעה של עשרות ק"מ והתעקשות על טיסות של אלפי ק"מ ....והתעקשות לנסוע בתקופה גרועיה . הבחור לא הבין ואפילו לא קרא את התגובות ,ועוד כועס עלינו .... בקיצור מדוע שלא ייקח את ציודו ויסע לפורום ... אחר ...
.

למעלה