טיסה חריגה לאילת

flyier

New member
טיסה חריגה לאילת

אני מתכנן לטוס ביום שישי הבא לאילת. אשמח לקבל המלצות לנתיב שונה. תודה

אם אתה מתכוון גובה נמוך, אז לידיעתך

לידיעתך עלול להיות לך מעט חם בגובה נמוך, אבל אני ממליץ על ביצוע בנתיב המרכזי, דרך ב"ש, שדה בוקר, מצפה רמון, מעלה מישר, פארן, וכו´ אני בכל ירידה לאילת מבקש את הנתיב הזה , הוא חמוד, כמעט כל הזמן טסים לאורך כביש. דרך אגב, בימים האחרונים, הנתיב מכוסה עננות בשעות הבוקר באזור שמדרום לבאר שבע. (למי שאינו מנוסה, יכולה להיות חוויה לא נעימה בכלל) אל תתביש לקחת GPS ואני ממליץ לך לצאת לדרך אם אפשרי מבחינתך כבר ביום חמישי בשעות אחה"צ המאוחרות. לידיעתך , טיפ תעופתי נוסף, באילת, מחירי המלונות מתייקרים לקראת יום חמישי. השבוע אף נתקלנו שבחלק מהמלונות שאני מתגוררים בהם בדכל, פשוט לא היה מקום.

תחשוב שוב על נתיב נמוך

חזרתי היום מאילת בנתיב נמוך, דרך צופר רמון באר שבע אשקלון. מאילת עד באר שבע חתחות קל ומשבים אשר לא מטרידים טייס בד"כ אך עלולים לפגוע מהנאתם של נוסעים לא מיומנים. הבנתי כי ככה זה בעונה הזו. בשמחות אבי

dantzur

New member
עוד נתיב

לפני כ 3 שבועות, טסתי לאילת ב 210, החל מירוחם ירדתי לגובה 500 מעפ"ש, דרך המכתש הגדול, מעלה מחמל, הר קטום, מצד נקרות, הר מישר ומשם חזרה לנתיב בפארן (לצערי בסופו של דבר, נתיב קצר ביותר, בלית ברירה נחתתי במנחת שיטים כיוון שלא הייתה חניה באילת!!!) נתיב יפהפה וממומלץ. לראשונה עשיתי נווט נמוך ב 120 קשר (הקטנתי מהירות כדי להנות מהנוף ולצורך חישובי זמ"מ נוחים...) - תענוג! אם תרצה שלח לי דוא"ל - אשמח להעביר לך את ההכנה לנווט והנקודות ל GPS - תמיד מומלץ כאמצעי בטחון נוסף.

למעלה