טיסה לבד עם בת 1.5 לארה"ב

talya1233

New member
טיסה לבד עם בת 1.5 לארה"ב

הי, טסה כנראה לבד לארה"ב עם הבת שלי (בת 1.5) בעוד מספר שבועות.
הטיסה היא עם אירופלוט למוסקבה (4 שעות), ממריאה ב-01:00, נוחתת בסביבות 5:30, שם כשעתיים וחצי המתנה ומשם טיסה של 10 שעות לניו יורק. נחיתה בצהריים שעון ניו יורק. חוששת מאוד ששתינו נשתגע, ואשמח לטיפים כיצד לעבור את הטיסה בשלום (השלמתי עם זה שאקמול זו לא מילה גסה...) וכיצד להתמודד עם הג'ט לג שאחרי...
תודה רבה!

Dot Cotton

New member
אל תזכירי אקמול יקפצו עלייך פה

נראה לי שאיי פד ,הרבה אוכל ומשחקים מהכל בדולר / פאונד/ שקל יעבירו לך חלק מהזמן.

AlicePJ

New member
לוותר על כל העקרונות

ממתקים, טאבלטים, שוחד, צעצועים, ולצאת בידיעה שאת לא הולכת לישון בכלל וכך לא תתאכזבי כשבאמת לא תשני.

alphadelta

New member
לנשום

שאלה, אם מה אקמול אמור לעזור?

תצאי מנקודת חשיבה שיהיה טוב.
זו חוויה חדשה ומרגשת לה. אם היא אוהבת אנשים תני לה להסתכל מסביב. שתהנה.

כמה טיפים:
- אל תלחצי אם היא בוכה. תתעלמי באלגנטיות מכל האנשים מסביב. כך תרגעי יותר מהר וזה ישפיע עליה גם.
- קחי מספיק חיתולים ובגדים להחלפה. ואז עוד כמה. גם לך. מנסיון...
- בגדים נוחים לשתיכן.
- כשלא צריך להיות חגורים, אין כמו הליכה הלוך ושוב במעברים

- נישנושים שהיא אוהבת , ארוזים במנות קטנות ומדודות מראש.
- אם היא יונקת, שותה מכוס ׳סיפי קאפ׳ או משתמשת במוצץ, זה יכול לעזור בהמראה או נחיתה.
- תיק קטן עם כמה ספרים/משחקים אהובים.
- מה שמאד עזר לי בתקופות שהילדים לא היו צריכים מושב ( כי לא שילמנו עד גיל שנתיים) היה שימוש במנשא שלנו. כך היה עלי הפעוט התורן כשישנתי.
בקשר לג׳ט לאג, לצערי לא מצאתי פיתרון קסם. פרט להמון סבלנות, ואם יש ביעד מישהו שאת סומכת עליו, אין כמו עזרה ולתת לאמא לישון. אמא רגועה ורעננה זה חשוב.

והכי חשוב , תהנו.

Mamagniva

New member
אזניות כפתור שנכנסות לאוזן...

אמנם היא עדיין מאוד צעירה, אבל אנחנו את הטעות שלנו עשינו כשטסנו בטיסות ארוכות ולא לקחנו אזניות כפתור ו"סמכנו" על האוזניות הענקיות שמחלקים במטוס...

משחקים חדשים שהיא לא מכירה מהבית אבל באותו סגנון שיש לה...

וכמובן, רסקיו רמדי... בשבילך :)

מצרפת לך לינק עם המון חומר. זה נושא שעולה כאן

המון.

מעבר למה שנאמר כבר:

עגלה - יש אפשרות שהעגלה תגיע ליעד הסופי, ויש אפשרות שהיא תהיה לך זמינה גם בקונקשיין במוסקבה. את צריכה להגיד להם בצ'ק אין מה את רוצה. לדעתי העגלה עוזרת מאוד. גם את צריכה מנוחה ולהסתובב עם העגלה זה מאוד נוח ומאפשר לך לשחרר את השרירים.
את לא משלמת על העגלה בנוסף.

בכי - גם אם התינוקת בוכה. מה לעשות, זאת תינוקות. אל תלחצי, כי אם תלחצי, זה יעשה את זה יותר גרוע, הם הרי מרגישים את הלחץ שלנו
תשארי רגועה וזה יעבור.

והכי חשוב - הטיסה הזאת נגמרת בסוף

בפעם הראשונה שטסתי עם הבת שלי היא היתה בת שנתיים וארבע חודשים. ציפיתי לנורא מכל. היה ממש טוב רוב הזמן, אבל אני טסה לאירופה, אבל ב-3 וסה"כ יותר מ-12 שעות.

המון בהצלחה לכם, ואנחנו כאן עם המון ניסיון בהמון תחומים

talya1233

New member
המון המון תודה לכולכן!!

עצות מעולות, ומקווה שאכן יעזרו... תודה רבה :)

למעלה