טיסה לדרום אמריקה

lala land

New member
טיסה לדרום אמריקה

שלום ושבוע טוב ! כחודש לאחר הזמנת הכרטיס טיסה לדרום אמריקה, היה לי ראיון לויזה (עצירה בניו יורק) ושם הפקיד בישר לי בחיוך מזוייף שהוא לא מאשר לי ויזה, ואף קרא לי מהגר (בפוטנציה, נו עדיין). בכל אופן במקום לנסות שוב להוציא ויזה (לאחר הרשמה ללימודים וכאלה) החלטתי לותר על ויזה, וללכת בכיוון של טיסה שלא תעבור מעל שמי הנוכלים הנ"ל. אחרי שפרקתי מעט עול, להלן השאלה... מישהו מכיר, או התנסה בחברת התעופה Klm - Royal Dutch Airlines ? הם מציעים טיסה ישירה, זולה בהרבה, ואפילו אקזז את ההפסדים בביטול כרטיס. אשמח לשמוע כל התייחסות לטיסה ישירה, לחברה הנ"ל, וכו' תודה מראש.

natyh

New member
שאלה מענינת

תראה אם הכרטיס זמין לך עליו אין לך מה לברר חוץ מבעית של מטען שלא מגיע היום בטיסות קישור בכל החברות , אין מה להתחיל לבדוק אפילו .... ממש כפי שלא תשאל אנשים אם הם התנסו בטיסה עם אל על או בריטיש וכולי החברה חברה אירופית מצוינת מהמובילות בתחום ,השאלה היחידה היא אם אכן הכרטיס זמין . בדרך כלל הטיסות שלהם נחטפות ומתמלאות מאד מהר, היתה להם טיסה מאד זולה לארה"ב ביולי והיא אפילו לא הוצעה לקהל הרחב , הופיעה ברשת כטיסה שעומדת להיות מוצעת לקהל הרחב בסוף החודש במחיר מצוין , אך בסוף החודש עם תחילת המכירה התברר שאין מקומות בטיסה הזו.

yaelgro

New member
משיחות שלי עם מטיילים

שטסו איתם, אומרים שטוב מאוד. לא טסתי בעצמי, ככה שאיני יכולה לחוות דעה אישית.

למעלה