טיסה להודו ותאילנד..

eliko7777

New member
טיסה להודו ותאילנד..

אני משתחרר בנובמבר ומתכנן לעשות טיול לתאילנד והודו יש לי כמה שאלות ..... 1.כמה כסף אני צריך בערך לחודשיים הודו וחודשיים תאילנד שזה כולל טיסה ואטרקציות .......(כעיקרון אני רוצה לטייל בבנגקוק בצפון ובאיים ובהודו בעיקר בגואה....)? 2.אני נוסע בתחילת פברואר האם זה תאריך טוב? ועוד כמה טיפים מהחכמים שעשו את הטיול................

לימור75

New member
תשובות

כרטיסי טיסה - הכי טוב לברר בסוכנות נסיעות מה המחיר, אבל להערכתי 1000 דולר. על מחיה בלי קניות - לארבעה חודשים אני מעריכה שאתה צריך 2500-3000 דולר. סה"כ אם תצטמצם - 15000 שקל, אם תוסיף קניות - 20000 שקל. המחיה מתייקרת כי אתה נודד ואז קשה חמצוא מקומות זולים, וצריך כסף לנסיעות פנימיות. לנסיעה למזרח לדעתי כל תאריך הוא תאריך טוב.

שקדייה

New member
תאריכים...

פברואר הוא סוף העונה בגואה- אבל עדיין טוב. בעיקר אם אתה מחפש שקט, זו העונה של השקט של אחרי הסערה... הבעיה היא שלהגיע לתאילנד אחרי הודו פירושו לשנוא את תאילנד. זה קרה לי, וזה קרה לעוד רבים וטובים (למעשה, לא נתקלתי במישהו שהגיע לתאילנד והאיזור מהודו ולא התבאס..) מצד שני, אחרי חודשיים בלבד בהודו, יש פחות סיכוי שתחווה את זה... מחיה בהודו- בערך 350 $ לחודש, למרות שגואה קצת יותר יקרה. מחיה בתאילנד- קשה לומר, כי זה הרבה יותר מגוון (מבחינת אפשרויות ורמת מחייה)

עמית22

New member
פגשתי

בחורה אחת שכן אהבה את תאילנד אחרי הודו (ואי אהבה גם את הודו!), אבל זה מאוד נדיר ואני ממליץ בחום נגד.

צודק.....

ההבדל הוא כל כך גדול שלא קשה לשנוא את תאילנד אם היית לפני זה בהודו ההודים לדעתי לפחות הרבה יותר סובלניים, הרבה יותר נחמדים (אבל ברור שיש יוצאים מן הכלל) הכל בהודו שונה ,הכל שקט, הכל רגוע יותר , הכל זול יותר , פשוט יותר אין מה להשוות בכלל. כשאת נכנסת לתאילנד בטח תלכי אל הקאווסן שהוא בעצם מה שחבר'ה נוהגים לכנות צ'כונה...(ושוב פעם לדעתי לפחות) הכל רועש אנשים יושבים על הברזלים רעש בלי סוף אבל הקטע הכי מבאס זה הכסף כל אחד יעשה השוואות ויתבאס כל פעם מחדש (בין אם זה אוכל,ביגוד, ובמיוחד משלוח חבילות שהוא בין היקרים במזרח ואחד המקומות הבודדים שאנשים מחפשים שותף לשליחת חבילה לארץ) אבל שוב כל אחד והרגשתו היא.... ערב טוב

למעלה