טיסה לוונקובר

dawnmoon

New member
טיסה לוונקובר

שלום חברים, אני מתכנן ביקור בוונקובר בקרוב. מישהו אולי יודע מה הדרך הזולה ביותר לטיסה מישראל לשם?(דרך איזה חברה, דרך איזו עיר...) כמו-כן אני בטח אחפש מקום להשאר בו (גיי פרנדלי) אז אם מישהו מכיר ויכול להמליץ אני אשמח.. תודה!

הדרך הזולה ביותר היא...

הדרך שסוכן הנסיעות שלך ממליץ לך באותו רגע. (זה יכול להיות גם טיסה לסיאטל ומשם ברכבת/אוטובוס לוונקובר). כל מקום בוונקובר הוא גיי פרנדלי.

Skyfire42

New member
טיסות ומגורים

מניסיוני KLM הכי זולים בתקופות הקיץ, ישירות לונקובר או לסיאטל ואז עם COACH לונקובר. תבדוק באתר שלהם. אם לא חשוב לך להזמין טיסות זמן רב מראש והתאריכים גמישים אולי תוכל למצוא זול יותר במבצעים של חברות שונות (KLM, אלעל, קונטיננטל). מבחינת שהייה זולה בונקובר יש מוטלים ואת ה-YWCA ואפשר גם לחפש השכרה באתרים כגון קרייגסליסט או http://www.vacationhomerentals.com

ZS CA

New member
שים לב ,לגבי KLM ,אם אתה חוזר

דרך אמסטרדם הטיסה לת"א יוצאת ב-23.00בלילה שעון אמסטרדם.זה אומר שאם אתה נוחת בבוקר יש לך קונקשיין של 10 שעות. מניסיון זה גרוע מאוד !!! טסתי לאחרונה לארה"ב עם קונטיננטל ,היה זול וטוב,שווה בדיקה. טיסה נעימה

Skyfire42

New member
גרוע ? עניין של עדיפויות

גם לפני כמה שנים וגם השנה ביולי אני מתכנן אותו מסלול. מי שרוצה לישון לוקח חדר מלון ומי שלא מאפסן המזוודות ויוצא לטיול בעיר. בדקתי היטב לפני שהזמנתי השנה - KLM, אלעל, קונטיננטל, לופטהאנזה, איר קנדה ואחרות. בדקתי מסלולים שונים - ישירות לונקובר, לסיאטל, דרך טורונדו, דרך לוס אנג'לס ועוד. KLM יוצאים הכי זולים ביותר ממאה דולר ארה"ב לכרטיס. חדר במלון ליד סחיפול אמור להיות בערך מאה דולר, אז עדיין יוצא זול יותר והפעם אנחנו לא בטוחים שנקח חדר.

ZS CA

New member
צודק,עיניין של עדיפות אישית

אני, אחרי 10 שעות טיסה מסאן פרנסיסקו יכול ללכת לטייל רק למיטה.(במיוחד אם אתה טס עם ילדים) אם ההבדל הוא מאה שבכול מקרה תבזבז אותם בחדר במלון,אז מה זה משנה כבר. KLM באמת הכי זולים ,אבל אישית לא שווה "להתענות" כדי לחסוך 100 $ זה באמת עיניין של עדיפות. מבחינת טיסה-טסתי בשני החברות,נהנתי משניהם באותה מידה.

Skyfire42

New member
100 לכל כרטיס

כך שאם אתה נוסע עם מספר ילדים גדולים ההפרש הופך להיות משמעותי. לעומת זאת, אף פעם לא טסתי עם ילדים אז נחיה ונראה. יש גם שמעדיפים את הקונקשן אחרי הטיסה הארוכה ולא לפניה. עם חדר במלון אפשר להתקלח ולהחליף בגדים לקראת ההמתנה המזוויעה למזוודות בנתב"ג. סתם לידיעה, בדקתי את התאריכים שלי (אמצע יולי) בקונטיננטל וההפרש הוא 300 דולר. אולי off-season ההפרש קטן יותר.

Sundancer

New member
אפשר לראות בזה טיולון לאמסטרדם

כשהייתי טס הרבה בקו תל אביב טורונטו הייתי "מתפנק" מדי פעם בקיץ בטיסה בק.ל.מ או בריטיש איירוויס, לא בגלל המחיר אלא בגלל ההזדמנות לתת קפיצה קצרצרה לאמסטרדם או לונדון. חבל שלוח הטיסות של אייר פרנס לא היה מאפשר את זה עם פאריז. כמובן שלא מתאים לכל אחד. בכל מקרה באמסטרדם מסחיפול יש רכבת ישירה לתחנת סנטאאל שממש במרכז העיר. הנסיעה בזמנו הייתה זולה מאד ומהירה מאד משהו כמו 10-12 דקות ועולה איזה 2 יורו. לישון אפשר במטוס.

טיסה לטורונטו

אפרופו טיסות, מה הדרך הזולה והמהירה לנסוע לטורונטו בחודשי הקיץ? יולי אוגוסט ככה?

dawnmoon

New member
תודה לכולכם!!

תודה שוב. אתם עוזרים וחוסכים לי זמן כתוצאה מהידע שנצבר לכם. כל הכבוד על הפורום

למעלה