טיסה לחו"ל בזמן טיפול

יאנג jan

New member
טיסה לחו"ל בזמן טיפול

האם יש אפשרות לנסיעה לחו"ל בזמן קבלת טיפולים כימו', כלומר בשבועיים בין טיפול לטיפול לנופש +התיעצות בחו"ל לשבוע? (כאשר בודקים לפני אם הספירות הן בסדר שמאפשרות זאת) האם זה דורש ביטוח מיוחד? היכן מבררים את מה שצריך לברר? תודה

lital_helmer

New member
לדעתי..

ניתן לנסוע..כמובן שיש להתייעץ עם הרופא ולשאול לדעתו. אני יודעת שיש ביטוח מיוחד לחולים בסרטן..גם כאלה שעוברים טיפולים ונוסעים..וגם אחרי סיום הטיפולים - של חברת הפניקס הישראלי. פשוט מתקשרים לשם..והם שולחים טופס כזה שעל הרופא לחתום עליו (לי עשו המון בעיות עם הטופס הזה למרות שהוא רק מעין חוות דעת רפואית..ולא "חתימה" על כך שניתן לנסוע..(אף רופא לא רצה להיות "ערב" לי..למרות שכלל לא מדובר על "ערבות") בהצלחה.. ליטל

יאנג jan

New member
אז מה בסוף?

ליטל תודה לתגובתך אבל מה עשית בסוף ? נתנו לך ליסוע מצאת רופא שחתם לך? על מה בעצם הם חותמים? על זה שהם יודעים ממצבך הרפואי או מזה שלא תיזדקקי לעזרה רפואית או מה? צריך להיות בקשר עם רופא שם?

lital_helmer

New member
לבסוף..../images/Emo9.gif

נסעתי בלי ביטוח...(הייתי אחרי סיום הטיפולים) כשהרופאה שלי גילתה את זה היא מאוד כעסה עלי. היא אמרה שאפילו אם קורה משהו..שלא קשור למחלה (אפילו "סתם" שבירת רגל או אפילו משהו יותר קטן) ישר משייכים את זה למחלה בכל מיני דרכים נסתרות..ואז לא מקבלים כאן החזר על כלום.. כלומר: לדעתה חייבים לעשות את הביטוח המיוחד הזה, של חברת הפניקס הישראלי. היא לא רצתה לחתום מכל מיני סיבות שאת חלקן אני כבר לא זוכרת..ורופא המשפחה לא רצה לחתום כי חשב שהוא חותם שהוא ערב שלא יקרה לי כלום..והחברה מחייבת את המכתב הזה כדי לעשות את הביטוח. אני לא יודעת אם צריך להיות בקשר עם רופא שם ואני מניחה שהרופא המטפל שלך יאמר לך בדיוק מה עליך לעשות ומה לא. מקווה שעזרתי..כי כתבתי קצת בבילבול לדעתי. ליטל

יאנג jan

New member
תודה לך

קודם כל אבאל'ה ליסוע לחו"ל בלי ביטוח ... איזה אומץ וביטחון!!! (וחוסר אחריות אבל קטן עלינו) תודה רבה על המידע עזרת לי בכל זאת להביו מה עומד לפני ואשתדל שזה יצליח תודה תודה

יאנג jan

New member
מאחלת לך שבקרוב ממש

תהיי בריאה וחזקה תרשי לעצמך להיות חלשה כשאת צריכה. תחשבי ותחלמי על כל הדברים הכפיים שתעשי כשכל זה ייגמר תמשיכי להיות אופטימית

טיסה לחו"ל

לגבי הביטוח אולי תנסה גם בחברות ביטוח שונות, רצוי חברות גדולות ומבוססות, מה שנקרא - עם כיסוי. פשוט תבקש לדעת את התנאים וכמובן הצעות מחיר. וגם לפנות לעו"סית של האגודה למלחמה בסרטן אורית שפירא כיוון שיש לה קצת ניסיון בנושא (03-5721616 למרכזיה). הסיבה שרופאים לא מתלהבים מחולים שטסים היא שלא ברור השפעה של שינויים בלחץ של רום גבוה על גידולים וכמובן שאם חס וחלילה משהו יקרה בחו"ל אז זו לא סיטואציה שנעים להיות בה (לא שכימו זה כיף כזה גדול... אבל... אתה מבין למה אני מתכוונת..) ואם אפשר לשאול - מה יש לך וכמה טיפולים יש לך? ובהצלחה עם הביטוח כמובן גלי

יאנג jan

New member
יש לי אבא

זה לא אני זה אבא שלי שיש לו סרטן מעי גס +גרורות בכבד ואנחנו רוצים גם להתייעץ לגבי המשך הטיפול עם רופא מומחה לזה בחו"ל וגם ההורים שלו שגרים שם והם מאוד מבוגרים רוצים לראות אותו בשבילם לבוא זה מאוד קשה כמו שגם לא ליסוע זה קשה אז אנו חושבים על כל האפשרויות

למעלה