טיסה לחו"ל ושאיבות לבת 4 חודשים

gieinav

New member
טיסה לחו"ל ושאיבות לבת 4 חודשים

שלום, אני אטוס לח"ול בעוד כ 3 שבועות כשביתי תהיה בת 4 חודשים, היא תישאר בארץ עם בעלי. אני מניקה הנקה מלאה (היא מעולם לא קיבלה תחליף חלב...אבל כן אכלה חלב שאוב) .ביום היא אוכלת כל שלוש שעות ובלילה כל 6 שעות שאלתי היא איך לשאוב לה לשבוע שלם וכמה לכל ארוחה? וכשאהיה בחול האם לשאוב ולזרוק? כל כמה זמן? (אין לי אפשרות להקפיא, אני עוברת בין מקומות.) מה עלי לעשות כדי לא לפגוע בכמויות החלב ובהנקה? האם ישנם עוד דברים אותם עלי לקחת בחשבון? תודה רבה!

gieinav

New member
הבהרה

היא אכלה מבקבוק מס מעט מאוד של פעמים- לא יותר מ5... וכל השאר רק יונקת

התארגנות לנסיעה

שלום לך,
אני מציעה שכבר מעכשיו תתחילי להתארגן על מנות שאובות. האם יש לך כבר מאגר מסויים של מנות?
הדרך הטובה ביותר להגדיל את המנות השאובות בלי לפגוע בהנקה היא מיד לאחר ההנקה תשאבי לפחות 10 דקות ובעיקר לאחר הנקת הבוקר שאז יש הכי הרבה חלב. כך תוכלי ליצור מנות שאובות ע״י צירוף של חלקי מנות. הכמות שאת צריכה להכין לה זה חישוב לפי משקל: 150 X משקל בק״ג לחלק ל-8.
כדאי כבר מעכשיו להרגיל אותה מידי פעם לבקבוק.
כשאת שם תשאבי לפי זמני הארוחות שלה ואם לא יוצא באותם הזמנים אז לפחות לפי מס׳ ההנקות שהיא יונקת ביממה כדי שכשתחזרי תוכלי לחזור להניק כרגיל.
האם יש אפשרות להתארגן על צידנית וקרחומים וכך בסוף היום תוכלי להכניס למקפיא? אם כן, תדמייני איזה מאגר יהיה לך כשתחזרי.
המון בהצלחה ונסיעה טובה.

gieinav

New member
תודה רבה! ועוד שתי שאלות...:)

תודה רבה על תגובתך!
מניסיונך המנות הקפואות יחזיקו מעמד בטיסה חזרה לארץ? זה יצא בערך 8-9 שעות בין מקפיא למקפיא
אין בעיה לשים את המשאבה במקרר ולשאוב מס' פעמים לאותה שקית בלי לשטוף את המשאבה? כי בפעם אחת לא יוצאת לי מנה שתספיק לה... כל כמה שאיבות אני צריכה לנקות את המשאבה? או כל כמה ימים?

שוב תודה ושבוע טוב!
עינב

שמירת חלב שאוב

שלום לך,
אם תשימי בצידנית עם קרחומים קפואים המנות יישמרו במהלך הטיסה באותה הטמפרטורה.
יש לעשות פעם ביממה סטריליזציה ואחרי כל שימוש נקיון במים חמים עם סבון (לא כולל הצינורית).
את המנות ניתן לצרף בתנאי שהן באותה הטמפרטורה, לאחר שאיבה אחת הכניסי למקרר או לצידנית עם קרחון ובשאיבה הבאה אל תחברי עדיין אלא לאחר כשעה וחצי שהמנות באותה הטמפרטורה. וכך כל שאיבה ושאיבה.
שיהיה בהצלחה!

למעלה