טיסה לחו"ל עם מחולל חמצן נייד

anigodin

New member
שלום לכולם,

אני אמור לטוס לסין לנסיעת עבודה בעוד כשבועיים שלושה.
אני עם אטסמה קשה ולאחרונה אחרי בדיקות תקופתיות התבקשתי ע"י הרופא לבצע בדיקת טרום טיסה כדי לבדוק מה רמת החמצן בדם אצלי בזמן טיסה.
לצערי, התברר כי בעקבות החמרה מסוימת במצבי הבריאותי, אני אהיה חייב לטוס עם חמצן במהלך הטיסה (טיסה של כעשר שעות לכל כיוון).
אמנם טסתי בעבר לא מעט פעמים ואף פעם לא הייתה לי בעיה ולא נזקקתי לחמצן, אבל הטיסה האחרונה שלי הייתי במאי 2019, כמעט שנה לפני הקורונה.
מאז כאמור, מצבי הבריאותי החמיר.

אני נמצא כרגע בתהליך של בירור לגבי שכירת הציוד הדרוש והבירוקרטיה המעורבת אבל הייתי שמח לשמוע ממישהו שהתנסה בעניין הזה בעבר.
האם יש מכשיר מועדף? מה בדיוק הבירוקרטיה?

תודה מראש.

דניאלה1311

Active member
מנהל
שלום וברוך הבא לפורום שלנו,

אני בספק אם יש ביננו אנשים שהתנסו לגבי המצב הרפואי כמו שלך. הייתי אומרת שזה אינו הפורום הנכון לשאול. אם כבר כדאי לשאול בפורומים רפואיים. לדעתי לא הייתי מתייעצת במקום שהתשובות אנונימיות. במצב כמו שלך הייתי מתייעצת עם רופא מומחה בנושא.

anigodin

New member
תודה דניאלה.
האמת שאני גולש ישן-חדש. גלשתי פה בעבר אבל מאז השינויים בממשק של תפוז ומאז הקורונה, לא כ"כ יצא לי להיכנס לפה :)

התייעצתי עם הרופא ועם אנשים שקשורים לתחום (בעיקר כאלה שמשכירים את המכשירים האלה).
מצד אחד אני אשמח אם אף אחד לא יענה כי זה תענוג מפוקפק מאוד להזדקק לדבר כזה.
מצד שני, מעבר לאנשי המקצוע, ההתנסות האישית של מישהו שווה לא מעט.
אני לא מצפה לייעוץ רפואי אלא לשמוע ממישהו שהתנסה בטיסה עם מכשיר כזה.
בכל מקרה, תודה שוב.

דניאלה1311

Active member
מנהל
אין בעיה. יש תנועה מאד דלילה בפורום ואשמח אם מישהו יענה לבקשתך. בהצלחה בנסיעה בכל מקרה ותרגיש טוב.

למעלה