טיסה לטורונטו

aloneis

New member
טיסה לטורונטו

עם LOT, שלוש שעות המתנה בורשה. היה למישהו העונג? ובטיסה ישירה מי עדיף - אלעל או אייר קנדה?

NorthernStar

New member
לגבי השאלה השניה

איר קנדה עדיפה לפחות מבחינתי. השירות בעל אל ידוע בנחיתותו, בייחוד כשבוחנים אותו בסטנדרטים בינלאומיים. בטיסות אל על גם ההרכב החברתי של הנוסעים בעייתי ופוגע בחווית הטיסה, שהיא טראומה בפני עצמה. גם שעות הטיסה של איר קנדה נוחות יותר. לא יצא לי לטוס עם LOT, אבל גרועים מאירוסוויט הם לא יכולים להיות. LOT גם חברה בstar alliance, מה שאומר שניתן לצבור נקודות בaeroplan שלך, בדומה לאיר קנדה.

איל שחר

New member
נהניתי מהטיסה באייר קנדה. החיסרון:

מטוס קטן יחסית וכן קצת יותר איטי.

elpincha

New member
יותר יעיל לדבר עם הקב"ה

שיכוון את הרוח. כשטסים ארצה אומרים "משיב הרוח, אם אפשר מערבית, ומוריד הגשם", ובחזרה מבקשים רוח מזרחית.

dannyk27

New member
טסתי עם LOT

אבל רק עד ורשה. שום דבר מיוחד לציון, הגעתי.

lishorsh

New member
אלעל עדיפה

אם אתה לוקח טיסת לילה, שתי החברות יוצאות בהפרש של פחות משעה. לאייר קנדה מטוס מיושן, ללא מסכים אישיים ושירות של חברה ממשלתית. נשמע קצת כמו אל-על, אבל לדעתי יותר גרוע. היתרון היחיד לדעתי הוא האפשרות לצבור מיילים בכל חברה ב-Star Alliance. בשורה התחתונה, כשאני משלם, אני לוקח את הכרטיס הכי זול. ועד כמה שאני זוכר את וורשה מלפני 13 שנים, יש להם שדה תעופה שלא מבייש את שדות מערב אירופה.

lironshn

New member
אני טסתי עם אל על

לפני שנתיים ולא הייתי יותר מדי מרוצה - השרות במטוס, הבלגן, הבכי של כל הילדים של החרדים (זה היה בדיוק בתקופת החגים) ועוד. הזמנתי כרטיסים לביקור (האחרון אני מקווה לפני הלנדינג) שאני מתכננת באוקטובר שוב באל על בגלל שקיבלתי דיל טוב (920$) למרות שאני מעדיפה יותר לטוס באייר קנדה. בפעם הבאה.

למעלה