טיסה לטיול של כמה חודשים

טיסה לטיול של כמה חודשים

אני בסוף שנות ה-20 ומעוניין לטוס לחו"ל לכמה חודשים. אבל אין לי הרבה כסף. יש מקומות שאפשר "לשרוד" בהם כמה חודשים בלי עבודה?

NEO83

New member
מה זה לשרוד בלי עבודה?

בשביל לשרוד בלי עבודה אתה חייב סכום התחלתי לחיות עליו.

אם יש לך כזה, אתה יכול לנסות את תאילנד, הודו.

עדיף שתעבוד כמה חודשים, תחסוך

כסף ורק אז תטוס. לשרוד בלי כסף - בד"כ הודו... יש שם הרבה גאסטהאוסים ודברים ממש זולים ואפשר לחיות שם בזול.
אני יודעת גם שבאוסטרליה (ואולי בעוד מקומות) יש חוות שבהן אתה יכול לעבוד תמורת לינה+אוכל, אם בא לך זו יכולה להיות אופציה...

בכל אופן יש פה בתפוז פורום טיולים בחו"ל, עדיף לך לשאול שם..
ואם תגיד כמה זה "לא הרבה כסף" יהיה יותר קל לענות לך (במקרה - במקרה נפלת גם על סוכנת נסיעות..) הכל יחסי בהתאם למקום.

שיהיה בהצלחה

Puskas

New member
ויאטנם

והודו, המחייב מאוד זולה, ההוצאות בדיחה.
אבל בכל מקרה צריך סכום התחלתי מכובד.. בוא נגיד 20 אלף שקל אם רוצים לשרוד 3 חודשים בתנאים צנועים ולא לבזבז הרבה על קניות.

einat162

New member
20 אלף ל-3 חודשים?

Puskas

New member
לא ממש..

חודש באירופה, בהנחה שחוסכים וישנים בדירות במקום מלונות, עולה 11-12 אלף...
בתאילנד חודש עם כל הבילויים והכיף עולה 12 אלף בערך..
אז בויאטנם והודו זה יוצא אולי 9-10 לחודש אולי טיפה פחות.. בכל זאת הולכים לאטרקציות וכל זה וזה מייקר את העסק.

ממש לא, ידידי.

הודו זה לא תאילנד ומי שרוצה לחיות בצניעות בהודו לא מוציא 9 אלף וגם לא 7 אלף בחודש. אפשר להסתדר יופי (בצניעות) גם עם 3-4 אלף בחודש ולא כולל הטיסה כמובן.

Puskas

New member
מה זה צניעות?

לקחתי כחלק מהמחיר גם לינה ראויה..
ברור שאם תיזרק על איזה קרטון בהוסטל מלא ג'וקים ועכברים אז תצא גם בדולר ללילה..
אבל אני מניח שבתור תייר אתה לא רוצה את החווייה ההודית המלאה שכוללת חיים בזבל..

לחיות יופי בצניעות

כולל בהחלט לינה ראויה - לא מלון 5 כוכבים אבל חדר מרווח ליחיד וארוחות במסעדות תיירים, מה רע? בכל שהותי בהודו לא יצא לי לישון בחדר עם ג'וקים ועכברים. כמובן שיש חדרים יותר טובים ופחות טובים אבל יצא לי לא פעם גם ללון בחדרים מדהימים במחיר של 20 ש"ח ללילה.
לחיות לא בצניעות בהודו פירושו, אני מניח, להתנייד בג'יפים או בטיסות ממקום למקום במקום לנסוע עם המקומיים באוטובוס או ברכבת. ולישון במלונות 5 כוכבים. בשביל זה צריך תקציב של 7-9 אלף בחודש. הודו זה לא תאילנד, שם יש תשתית מפותחת של אתרים ואטרקציות לחליבת כספי תיירים.

כלומר

גם בהודו קיימות כמובן האפשרויות לחליבת תיירים. אלא שרבים מאלו שנוסעים לתאילנד הולכים בידיעה מראש שהם הולכים לבזבז מלא כסף על שטויות. רוב משוחררי הצבא שנוסעים לתאילנד מחפשים את הבזבוזים האלה (או נופש איכותי, איך שתקרא לזה) ואילו לרוב הנוסעים להודו יש דרישות יותר צנועות (להתמסטל מבוקר ועד ערב, זה הכל).

Optimistic Girl

New member
יש

התנדבות בחו'ל
תחפש בגוגל
זה באתר של למטייל יש שם פורום של התנדבות בחו'ל...

בהצלחה

C o n n i e

New member
הודו...

חזרתי לפני חודש מחודשיים בהודו וחייתי שם על 600 דולר לחודש, וזה כלל מסע קניות מטורף בדלהי, לינה בחדרים סבירים+ (מזגן מייקר אבל לרוב המאוורר תקרה מספיק) ו3-4 ארוחות ביום במסעדות תיירים.

C o n n i e

New member
ושכחתי לציין שגם נכנסתי לטאג'

עשיתי כמה קורסים בצפון והתניידתי בטוקטוקים, אוטובוסי תיירים ומחלקה ראשונה ברכבת.

Purple Mushroom

New member
בלי כסף, אי אפשר לטייל.

כתבת שאין לך -הרבה- כסף, כמה כסף יש לך?
קראתי מהבלוג של זרוב, שהודו מאוד זולה, אבל גם מאוד מסוכנת.
אפשר גם ליסוע לסיני, (יש שם יחסית לאתמול, כמה מהפכנים).
בהצלחה , אחי ! :)
=] ...

למעלה