1000 דולר וצפונה.
חשוב לזכור שהמחיר הוא משהו עונתי ומשתנה כל הזמן. ובנוסף יש גם תת-מחלקות בתוך מחלקת תיירות שקובעות את המחיר (למשל, כרטיס ללא אפשרות ביטול או שינוי מועד יעלה פחות מכרטיס שיש בו דמי ביטול נמוכים מאוד או עם אפשרות לשנות את תאריך החזרה בלי עלות. בשני המקרים הישיבה היא במחלקת תיירים אבל ההפרש במחיר יכול להיות גם 100-200 דולר ואף יותר).
רק לשם הדגמה של עניין העונתיות:
ב-2013 טסתי ליפן בערב סוכות. טורקיש רצו 1600 דולר, קוריאן 1700 דולר
ב-2015 טסתי ליפן שלושה ימים אחרי סוכות. קוריאן רצו 1450. אבל זה היה המחיר כי בחרתי להישאר בסיאול 5 ימים ולכן מבחינת קוריאן למעשה פירקתי את הטיסה מתל אביב ליפן לשתי טיסות נפרדות - ת"א-סיאול וסיאול-אוסקה. עד כמה שידוע לי, אורך הזמן המקסימלי בין שתי טיסות קונקשן הוא 24 שעת. מעבר לזה, מדובר בשתי טיסות נפרדות שמתומחרות אחרת.
לכן, אם לא הייתי מתעכב בסיאול, כפי הנראה הייתי משלם קרוב ל-1200. מישהו אמר לי שהוא הזמין לעונה הנוכחית בפחות מ-1200...
בנוסף ככל שמזמינים מוקדם יותר, המחיר טוב יותר.

לקוריאן יש אתר בעברית שניתן דרכו להגיע למחלקת הזמנות שלהם בארץ:
http://www.koreanair-il.co.il/180460/טיסותליפן
דרך אגב, המחיר לכרטיסים שמופיע שם הוא לא בהכרח המחיר שאפשר למצוא. דרך סוכן נסיעות טוב, אפשר למצוא גם בפחות.
אני אישית עובד עם סוכנת ומנסיוני, בטיסות סדירות, סוכן לא בהכרח יקר יותר מקניה באתר כלשהו. אני לא יודע מה המדיניות פה לגבי פרסום עסקים, אז אם תרצי (או תרצה?) אתן לך את הפרטים שלה בהודעה פרטית.