טיסה לישראל

Fellowship

New member
טיסה לישראל

שאלתי בפייסבוק וקיבלתי תגובות מעניינות (בעיקר מבוסטון גאי)
אבל קצת קשה לעקוב בפייסבוק, לכן אנסה גם כאן, עם כוד קצת פרטים.
אנו צריכים להיות בישראל ב 05 ביולי 2018, כנראה שנגיע שבוע לפני כן (סוף יוני) ונשאר עד שבוע לאחר מכן,
הפרמטר היחיד החשוב הוא שב 05 ביולי נהיה בישראל, אנו קצת גמישים בתאריך ההגעה, העזיבה ומשך השהות.
כרגע הטיסה הכי זולה היא עם Aeroflot עם קונקשיין (סביר) במוסקבה כמובן בעלות של כ 900$ לכרטיס (אנו צריכים 4).
אין לנו חברות בחברות התעופה, מיילים או הטבות בכרטיסי האשראי וגם אין רצון או צורך לצבור או להתעסק עם הנושא הזה כלל.

השאלה היא האם להזמין מעכשיו או להמתין מספר חודשים.
מצד אחד, בוסטון גיא כתב שאין סיבה לא להמתין עד מרץ/אפריל ובינתיים להרשם למקורות מידע ע"מ לקבל מיד על מבצעים:
"הבלוג של דן מקליבלנד (דנ'ס-דילס), הבלוג של בריאן מברוקלין (דה פוינטס גאי), האתר "אייר-פייר- ווץ'-דוג",
הצטרפות למועדוני הלקוחות של כל חברות התעופה הרלוונטיות כדי לקבל מהם את המבצעים במייל."

מצד שני, להבנתי שבכל מקרה זו תקופה יקרה, לא סביר שהמחירים ירדו ב 50%,
זה יהיה נחמד לתפוס מבצע זול יותר ב 100$-200$ לכרטיס (כפול 4), כפי שבוסטון גאי כתב שתפס בינואר ב 700$,
אבל מצד שני הסיכון הוא שפתאום המחירים יקפצו משמעותית ואפילו יכפילו את עצמן, ואז זה יהיה חבל מאוד

זו החופשה הראשונה שלנו בישראל, אשמח לדעת מנסיונכם כמה זמן לפני מועד הטיסה אתם מזמינים (כתלות גם בתקופה, אני מניח),
ועד מתי סטטיסטית והיסטורית כדאי לחכות מבלי להחשף לסיכון של עליה משמעותית במחיר (סוף ינואר?)
אגב, אין לנו בעיה עם טיסה לאירופה, לינה של לילה או שניים ומשם טיסה זולה לישראל, אבל לא נראה לי שזה יוזיל את הנושא.

אם שאלת בפייסבוק,

קיבלת פרסומות לפיד מיד אחריי זה או משהו... יש המון תאוריות קונספירציה על זה, אם כי אני חושד שזה אולי עובד יותר באנגלית מאשר בשפה זניחה יחסית מספרית כמו עברית.

John the Savage

New member
כפי שכבר נאמר לך בשרשור בדף-פרצוף

אצל רוב חברות תעופה, המחירים שמפורסמים כרגע אלו "מחירי מחירון". בד"כ חברות תעופה מתחילות להציע כרטיסים בתעריפים מוזלים יותר רק כ-5 חודשים לפני תאריך הטיסה עצמה (פלוס מינוס). בד"כ חלון הזמן האידיאלי להזמנת כרטיסי טיסה זה החל מ-5 חודשים לפני הטיסה ועד 3 וחצי חודשים לפני הטיסה. לאחר מכן התעריפים צפויים לקפוץ.

על פי היסטורית תעריפי טיסה מהשנה שעברה[1], תעריפי טיסות בתאריכים האלו מ-IAD הגיעו לכ-770 דולר. זה לא הפרש אדיר, אבל זה אומר שיש סיכוי סביר שהמחירים עוד ירדו. מובן ששום דבר לא מובטח, ולכן אם אתה לא רוצה לקחת סיכון אתה יכול לקנות את מה שיש כרגע. אבל הן על סמך הניסיון האישי שלי והן על סמך סטטיסטיקות, זה בדרך כלל לא נחוץ.

[1] http://www.faredetective.com/farehistory/flights-from-Washington_DC-IAD-to-Tel_Aviv-TLV.html

Fellowship

New member
אם כבר, ספר-פרצוף (או פרצופספר), לא?

תודה על ההסבר והלינק!
כלומר,היסטורית, חלון הזמן האידיאלי לחיפוש טיסה לסוף יוני הוא סוף ינואר עד אמצע מרץ.
(או כמו שבוסטון גיא אמר, עד פברואר/מרץ)

אגב, לפי הגרף אני דווקא רואה שבדיוק לפני שנה (השבוע השני של נובמבר 2016) המחירים היו 717$,
לכן מכן, בינואר, הם ירדו ל 592$, נשארו באיזור הזה עד סוף פברואר ואז החלו לנסוק (וליפול ולנסוק).

1. אני רואה נכון? זה קצת שונה מהמספרים שאתה כתבת.
2. הייתי בטוח שאוגוסט יהיה הכי יקר בשל חופשות הקיץ, באופן מוזר הוא לא.
3. מעניין מה קרה בחודש מרץ, היו 2 נסיקות גבוהות (מקסימום מקומי ומקסימום מוחלט
) ואז התרסקות בתחילת אפריל.

השיא במרץ

אמור להיות באפריל (פסח/איסטר), אז משהו בגרף לא עושה שכל.
דצמבר גם נראה לא מתאים. השיא אמור להיות בסוף החודש (כריסמס/ניו ייר'ז). נראה כאילו צריך לדחוף את כל הגרף ימינה...

John the Savage

New member
המממ ...

באמת לא הסתכלתי על הגרף לעומק כשצירפתי את הקישור. מעניין אם אפשר למצוא באישזהו מקום את הנתונים הגולמיים (הייתי מחפש בעצמי, אבל אין לי זמן ברגע זה).

Fellowship

New member
לדעתך הגרף לא נכון?

או לפחות לא מתיישב עם הכרותך את הנושא?

John the Savage

New member
הסתכלתי על הגרף של הטיסות מ-JFK לתל אביב

ושם זה ניראה הרבה יותר הגיוני:
http://www.faredetective.com/farehistory/flights-from-New_York-JFK-to-Tel_Aviv-TLV.html

בגרף מ-IAD, מה שנראה לא הגיוני זה הקפיצה בסביבות מרץ-אפריל, אבל יכול להיות שמאיזושהי סיבה נקנו כרטיסים יקרים במיוחד מוושינגטון בתקופה הזו של השנה. בגרף מנ"י באותם תאריכים אין קפיצה כזו.

Fellowship

New member
thepointsguy & dansdeals

הם נראים כמו אתרי תיירות עם Affiliates לדילים, אבל זה בסדר, אני מניח שהם לא עושים את זה לשם שמיים (גם כך אין שם כלום
),
האם יש אפשרות להרשם ולקבל עדכונים רק לדילים הרלוונטים?

ראיתי שבאתר dansdeals יש קטגוריה יעודית לטיסות לישראל (כיאה לבעלים חרדי),
אבל האופציה הכי סבירה לקבלת עדכונים הוא דרך RSS, אבל לכל האתר, לא לקטגוריה,
ובהתחשב בעובדה שבכל מספר שעות עולה פוסט, זה די מעיק ולא פרקטי.

באתר של thepointsguy זה רק לקרוא באתר/פייסבוק באופן יזום או לקבל Newsletter, כמו לפני עשור?

למעלה