טיסה למונטריאול- מתי מומלץ להזמין טיסה?

• פותח הנושא lia99
  • פורסם בתאריך

lia99

New member
טיסה למונטריאול- מתי מומלץ להזמין טיסה?

אני אמורה לטוס למונטריאול בסביבות ה17/3 לאיזה תקופה של חודשיים + עדיין לא יודעת לכמה זמן.( ביקור ובכלל לבדוק...) בעיקרון אני אמורה להגיע לאיזור mile end close to outremont מישהו יודע פרטים על האיזור הזה ועל מה שיש לו להציע...? כמו כן האם מומלץ להכנס עם אזרחות אירופאית שמקנה שהיה של עד 3 חודשים או להכנס עם הדרכון הישראלי? אשמח לקבל פרטים גם על הקהילה היהודית באיזור ולנסות להציע את עצמי לעבודות שקשורות בהפקה (בעלת נסיון בתחום). תודה מראש.

gilad_no

New member
הכי מוקדם

יש רק טיסות סדירות, וככל שתזמיני מוקדם יותר, המחיר יהיה נמוך יותר. עם דרכון ישראלי תוכלי לקבל וויזה לעד חצי שנה. לגבי הקהילה היהודית, תוכלי לנסות בJIAS או בבית חב"ד ליד קניון CAVENDISH. את מוזמנת ליצור קשר לפרטים נוספים.

lia99

New member
תודה רבה

יש לך מושג לגבי האיזור שציינתי... כמו כן, לדברייך עדיף להיכנס עם הדרכון הישראלי.?! חשבתי שעם האירופי הם ישאלו פחות שאלות לא כן? במיוחד אם נראה לי שאני אזמין בסוף כרטיס פתוח. אשמח לשמוע את תגובתך ליה

gilad_no

New member
לי לא היו בעיות עם הישראלי

ולא לאף אחד שהגיע לבקר אותי. לא יודע לגבי אירופאי. OUTREMONT הוא אזור יהודי, אבל בעיקר חרדי. אין לי הרבה מה לספר עליו, מכיוון שאני לא מסתובב בו יותר מידי. אם הייתי רוצה להרגיש כמו במאה שערים, הייתי עובר לירושלים ולא לקנדה. אם את רוצה אזור יהודי רגיל, תחפשי בCOTE ST LUC או בDDO

למעלה