טיסה למזרח עם אייר-ערביה וגולף-אייר

טיסה למזרח עם אייר-ערביה וגולף-אייר

אני צריכה לטוס מאיסטנבול להודו, ויש שם טיסות מאד זולות של אייר-ערביה של דובאי, וגולף-אייר של אבו-דאבי.
מישהו מכיר? מישהו טס בחברות הללו?
האם בכלל ישראלים יכולים לטוס בהן עם דרכון ישראלי?

זה שהן זולות וטובות זה ידוע

זה לא אומר שהן בהכרח טובות לישראלים.
כל חברה שהמדינה שלי לא נמצאת אפילו בין רשימת המדינות בעולם באתר שלה, מעוררת אצלי מעט חשש.
לכן אנ שואלת אם מישהו טס עימן ישירות או בקונקשן.

sailor

New member
כל החברות האלה מקימות קשרי מסחר קבועים

עם סוכנים בישראל, אז מה הבעיה?
כשטסתי באיתיחד הדבר היחיד שלא יכולתי לעשות היה להרשם למועדון הנוסע המתמיד שלהם, לא היתה כל בעיה להזמין ולטוס אתם.
בגולף איר טסו רבים שכמה גם כתבו על זה כאן בפורום.

אייר ערביה חדשה יחסית (כ-10 שנים) רשומה באמירות שרג'ה ולא בדובאי הצמודה לה ונמל הבית שלה גם הוא בבירה שרג'ה.
לא ראיתי חוות דעת על החברה.

kogawa

New member
לי דוקא יש נוסע מתמיד בגולף אייר

רק שאת המכתבים של הנוסע המתמיד מהם תמיד פותחים לי... ומבחינת סכנה לישראלים, אין ספק שהחברה הכי פחות בטוחה (וגם אחת הגרועות בשאר הקטגוריות) היא אלעל שעל הכוונת של חצי עולם המחזיק ברצון ובאמצעים להפיל את מטוסיה, וזו עובדה. בגולף אייר אני ניהנה לטוס וגם אוהב את הטרמינלים באמירויות.

אני טסטתי דרך ירדן . דובאי אבו דבי

הייה כייף מטוסים מאוד נוחים . טלויזיה פרטית לכול כיסא . הדוטי פרי לא משהוא מיוחד באבו דאבי . דיברנו עיברית בכול מקום עבר בשלום .
מורידים נעלים בבדיקות ביטחוניות

יש חברה בשם "סע וטוס"

מוכרת כרטיסים לטיסה מירדן . אוספים אותנו או מת"א או מכלא מגידו או מנהר הירדן ליוי עוברים את הגבול ומישם אוטובוס ירדני לוקח אותנו לשדה התעופה

בדקתי איתם

המחירים שהם נתנו לי גבוהים משמעותית מהמחירים דרך ירדן ישירות. ולא מדובר ב-50$ הפרש, אלא ב-230$.
אבל אי מתחיחלה להבין שלהגיע לירדן מישראל זה עולה בערך כמו להגיע מירדן למזרח

מעבר לגבול ראיתי עומדת מונית .

אולי היא לוקחת נוסעים לעמן . כמובן שלבד יעלה יותר אים 4 איש יסעו

sailor

New member
להגיע לירדן

צריך לקחת בחשבון כ-$100 לכל כיוון*, כך שיוצא שההפרש עם פליי איסט הוא מעשית כ-$30 בלבד.

* כשעברתי באילת קבלתי ויזה חינם לירדן, זה יוצא כ-100 ש"ח פחות.

sailor

New member
מהצד הירדני של מעבר הגבול

כ-3 ק"מ לשדה התעופה.
טיסה לעמאן עולה $80 בכיון אחד

קרלטון

New member
אוספים מכלא מגידו?

אפשר להזמין את האיסוף כבר שנכנסים לכלא או רק בשחרור?

למעלה