טיסה לנפאל

אלון ש

New member
טיסה לנפאל

שלום לכולם אני טס לנפאל ותאילנד בתחילת אוקטובר. איך מגיעים לפוקרה בדרך הקצרה ביותר? האם יש טיסה מפוקרה/קטמנדו ישירות לקוסמוי ? מישהו יודע איך מגיעים לאתר של סויסה בנפאל ? תודה מראש

קודם כל

תרשה לי לברך אותך ולאחל לך בהצלחה אךך נאפל כל כך מדהימה ואני בטוח שאתה תהנה מכל רגע. אם אני לא טועה יש טיסות לפוקרה אבל אני לא בטוח בזה אני נסעתי לפוקרה מקטמנדו באוטובוס משהו בערך 7 שעות אבל זו חוויה אדירה בניגוד לאוטובוסים של תאילנד שהם ממוזגים ומפוארים. שם כל האוטובוס מלא נאפלים, עיזים, שקים שלמים של אוכל כל האוטובוס מרעיש ויש אפשרות לנסוע על הגג. כמה שזה נשמע רע זו חוויה אדירה שלפי דעתיח שווה לעבור. והאתר של סוויסה יותר נכון סוכנות הנסיעות של סוויסה נמצאת בטאמל שהוא איזור בקטמנדו ליד הפומפרניקל (מאפיה ידועה ששם כולם אוכלים בבוקר). אל תדאג אתה תגיע לשם אתה כבר תסתדר והכל יהיה בסדר. ברי

../images/Emo12.gifחוויה אדירה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לא........./images/Emo6.gif

מילא האוטובוס הישן והלא נוח... מילא הצפיפות וחוסר הנוחות... מילא הכביש המעאפן, שקופץ כל הדרך [שיפצו
]... אבל 7 שעות
כמה אפשר לסבול
ולמי שלא נרדם בקלות - לקחת את האוטובוס-יום. לדעתי צריך לטוס לפוקרה. לעלות לג´ומסום, ומשם לטוס חזרה לקטמנדו..
אוטובוס מקומי הוא בהחלט חוויה שאסור להחמיץ
אבל אפשר לחוות אותו בנסיעות קצת יותר קצרות... [דוליקל, בקטפור, נגרקוט...] והמממממממ...... פומפרניקל....

את יודעת למה זה 7 שעות נכון??

זה לא נסיעה ממש ארוכה אבל עדיין 7 שעות את יודעת למה זה? לעונה נכונה מובטח פרס והוא רכיבה על גב
בסימטאות וראנסי

סיבובים???????חחחחחחחחח

מה נראה לך שהם מגיעים לעיר היעד מסתובבים חוזרים חזרה ואז שוב נוסעים אליה? לא הם לא טוב עוד ניסיון אחד הפעם את לוקחת אם תדעי את התשובה פרס שני שהוא סיבוב על טוקטוק ברחוב צר

למה ברחוב צר../images/Emo35.gif

בשביל זה יש לי קטנוע
אני רוצה סיבוב על טוק טוק, שנוסע 120 קמ"ש על איילון!!! ולצורך העניין, מכיוון שהזיכרון שלי כזה קלוש... פתחתי יומן מסע וכתוב שם משהו על פקקים ועל המון המון הפסקות די ארוכות בדרך. וגם שבכל תחנות העצירה היה המון אוכל טוב. מעניין... אני בכלל לא זוכרת את זה. זוכרת רק דל-בט וצ´אפטי....
ועוגת שוקולד בפומפרניקל...

יש טוקטוק שנוסע 120 קמ"ש והתשובה

הוא נמצא בסיפריית הווידאו קומה שלישית בקטגוריית "מדע בידיוני" בכל מקרה התשובה היא כי האוטובוסים מאוד מאוד מאוד איטיים. למשל נסיעה מעיר אחת לשנייה במרחק של כ-80 ק"מ יכולה להיות שעתיים ויותר מי שנסע על הגג יודע על מה אני מדבר האוטובוס לא זז זה מדהים. זו הסיבה חוץ מזה שבהודו הנהג הוא מלך הוא יכול באמצע הנסיעה לקפוץ הביתה לישון וכולם יחכו לו באוטובוס. זה קרה לי פעם באחת מנסיעותי האוטובוס עצר כולם יושבים רק הנהג ירד כששאלתי למה עצרנו ענתה לי אישה חביבה כי הנהג רוצה לשתות קפה וכך חיכינו כולם חצי שעה (לפעמים זה גם שעה ויותר) עד שהנהג סיים את כוס הקפה שלו ואח"כ המשכנו.

../images/Emo6.gifאז זכיתי או לא../images/Emo35.gif

ד"א קרה לי דווקא באיטליה.. הנהג הציע לקחת אותנו לאיזה עיירה ציורית בדרך לסן ג´מיניינו. אח"כ התברר, שהמשפחה שלו גרה שם.. והוא פשוט נעלם, שכשהוא משאיר אותנו באיזה "מסעדה", שלא היה בה שום דבר לאכול כמעט, חוץ מהחזיר שהסתובב על האש

למעלה