טסתי איתם לא פעם
מטוסים כמו של כל החברות. בואינג לסוגיהם. שירות? רגיל. בקיצור, לא מריח ולא מסריח. חברה כמו כל החברות גם מבחינת בטיחות.
מה שאני לא אוהבת אצלם זה מדיניות שינוי תאריך טיסה מאד נוקשה. פעם דרשו ממני 2000$. ויתרתי על הכרטיס שהיה לי, וקניתי אחר בחברה אחרת. מאז אני מאד נזהרת איתם.
למי שטס דרך מוסקבה אזהרה: בדקו היטב את שדה התעופה של הנחיתה ושל טיסת ההמשך, כי למוסקבה 3 שדות תעופה.
רק לתקן את תגובתך,מבחינת בטיחות היא אינה בטוחה
הם מחפפים בבדיקות תקינות המטוסים וזה לא מפתיע.

Die russische Staatsanwaltschaft hat massive Sicherheitslücken auf dem Moskauer Flughafen Scheretmetjewo und bei der Airline Aeroflot festgestellt
אספרסו לא יודעת מהיכן אתה שואב את המידע שלך אבל
לרשות התעופה האמריקאית יש תקנים מאד מחמירים לגבי לאיזו חברת תעופה הם מאשרים נחיתה בארה"ב. כל חברה שטסה לארה"ב היא לכן בטוחה מספיק כדי שתטוס בה.
אישית אם אני צריך סנט.פטרסבורג, אני טס עם
ויזאיר לריגה בהכי זול (לטוס עם הרבה כבודה לא בהרגליי, מטען יד) ואז לוקח אוטובוס לסנט.פטרסבורג (€30-45 לכיוון לאדם, 12 שעות באוטובוס נוח עם אינטרנט, קפה, שירותים וסרטים), עדיין יותר זול מ-$300-400 של אירופלוט וגם מגיע ישר לרכבת בלטייסקי (לוקס אקספרס) או לרכבת ויטבסקי (אקוליינס) ואז התחנה המרכזית אובווודני קאנל, לא צריך את שדה התעופה פולקובו
אינפורמציה מעניינת על מנת להגיע בזול יותר לסט. פטרסבורג
זוהי אינפורמציה אלטרנטיבית מעניינת, חדשה וזולה יותר, להגיע לסנט פטרסבורג ולא בהכרח בטיסה ישירה.
שילוב של טיסות זולות ורכבות על מנת להגיע ליעד מסויים שיקר להגיע אליו בטיסות ישירות, הוא אחד החלומות הרעים של חברות התעופה "הסדירות".
תמיד מרענן וחשוב לקבל אינפורמציה לא שגרתית שכזאת ותודה לכותב.