טיסה לפני הצבא

eitanno

New member
טיסה לפני הצבא

מה המצב? אני חדש פה. אני וחברים שלי מתגייסים מוקדם ואנחנו רוצים לטוס לאנשהו. אנחנו מתלבטים בין איה נאפה ליוון. אה ואנחנו רוצים לטוס ב29.6 מה אתם אומרים?

gilad86

New member
כנס גבר

אם אתם בקטע של מסיבות ופאבים כל היום ומסיבות חוף וקטנועים וסתלבט ופחות לראות נופים אז אני ממליץ לך על נאפה, תהיה לך חופשה שלא תשכח בחיים וכל אחד מהפורום פה יגיד לך את זה. בקשר לתאריך, תאריך סבבה לדעתי יהיו מספיק אנשים

eitanno

New member
סבבה

סבבה נשמע טוב.. יש מקומות או דברים שאתם ממליצים לנו לעשות?

אממממממ...

קודם כל אל תוותרו על כלום למרות שדברים יכולים לעלות לכם די הרבה. אני ממליצה ללכת לפארק המים,לניסי ביץ',לכל המועדונים!!!!!!! במיוחד לקאסל ולאייס, וכמובן לא נשכח את הבר הכי שווה בנאפה- jasmin inn וגם ה-cayoty's אם יציעו לכם להגיע לסבב בארים גם תלכו,חוויה ממש כיפיתתת...אממממממ...לא נשכח כמובן את ההפלגה בספינה שגם חובהללכת! בקיצור אל תוותרו על כלום,כל דבר שיציעו לכם ותשמעו עליו תלכו אתם לא תפסידו כלום!

gilad86

New member
יש המון דברים....

מקומות לצאת לא חסר לך יש לך מועדונים כמו אייס,בלאק אנד ווייט וכו'... באמת שהמועדונים שם הם בכמה רמות מעל הארץ ולפני זה יש לך כל מיני פאבים ולדעתי אל תלך לפאבים שכל הישראלים נמצאים בהם(אתה כבר תראה לבד)אלא חלק מהכיף זה למצוא לבד את הפאב/דאנס בר שלך, שאתה אוהב, לי ולחברים שלי היו את המקומות שלנו שלא היו בהם ישראלים בכלל וככה יכולנו לבחור מתי אנחנו רוצים ללכת עם כל הישראלים מהמלון ולפגוש ישראלים או לפגוש אנשים(בנות)מכל העולם... דברים מומלצים:תשכיר קטנוע(לא יותר מ-45 פאונד), תעשה את הבאנג'י,תלך לניסי ביץ' למסיבות קצף שם ולתחרויות, תיסע לצוקים בצד השני של נאפה(הפוך מהניסי ביץ/ ותקפוץ משם, אני לצערי לא הספקתי),הפארק מים שמעתי נחמד

../images/Emo218.gifשומעע אחינו...!!!

ואללה אח שלי מה שאני מציע לך זה לנסוע לנאפה אחי...אנחנו גם בהתחלה רצינו יוון וזה בסוף לא הסתדר נאפהה יותר רועש אחי כל הישראלים נוסעים לשם אחלה מקום אחי כוסיות , שמש, מועדונים ברמה אחרת , השכרות קטונעים וטרקטורונים אחי , הפלגות של החיים , מסעדות , זה מקום אחי לנסוע אליו לפני הגיוס למרות שגם קוס ביוון אחלה מקום אחי אבל נאפה הוא השווה לדעתי אני למשל אחי נוסע לשם פעם שניה בחופש הזה אחי אני כבר בצבא כי אין זה מקום של החיים... קח תמנות שלנו אחי מנאפה.. http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=784154BDACC74EDAB6685B62902EE6F4&alid=325509 קח עוד כמה דברים לנאפה... http://www.lametayel.com/archive/categories.asp?app_id=13&dest_id=1244&dest_type=3

eitanno

New member
תודה רבה

תודה רבה על כל ההמלצות שלכם,נראה לי באמת נלך על איה נאפה.

למעלה