טיסה לקפריסין מחר בFS2002

טיסה לקפריסין מחר בFS2002

לוח זמנים : 21:00 - התכנסות מטוסים בשדה דוב [ LLSD] משם נטוס לשדה בחיפה , מחיפה נמריא לכיוון השדה בפאפוס [LCPH] ממולץ להיכנס ללובי של המשחק לפני 21:00 , בלובי יפתח חדר ששמו יהיה ISRAEL TO CYPRUS ססימת החדר תהיה : 972 הטיסה תתבצע אך ורק במטוסי פרופ [דו מנועיים וחד מנועיים] כל שאלה או בעיה מספר הICQ שלי הוא : 149198616 , או להשאיר לי מסר אישי מקווה לראות כמה שיותר אנשים לטיסה!!! מחר ב21:00!!!

לינק לאתר ../images/Emo92.gif

תוכל לצרף בבקשה לינק לאתר ופרטים נוספים לגבי צורת המשחק ברשת? מקווה להצטרף מחר... דודי.

פרטים נוספים

לפני הכול צריך להירשם כחבר בMSN ZONE אחרי שנרשמת וקיבלת שם משתמש וסיסמה תיכנס לדף של פלייט סימולטור 2002 , בדף שיטען לך אתה תראה כפתור שרשום עליו Friendly Skies תלחץ עליו , הוא ישאל אותך האם יש לך NET PESPORT תענה לו YES , לאחר-מכן אתה נכנס ללובי של המשחק , שם תראה עשרות חדרים שבהם טסים בכל רחבי העולם תבחר בחדר שכותרתו ISRAEL TO CYPRUS תלחץ עליו הוא יבקש סיסמה [כי החדר יהיה רק למטרת הטיסה ] הסיסמה תהיה : 972 וזהו... זה נשמע מסובך אבל ממש לא... אם אתם מכירים אנשים שיד להם את המשחק ולא קוראים את הפורום צרפו אותם לטיסה!

זה אפשרי אבל

אני מעדיף שלא מפני שלא לכולם יש אותה , וגם לפעמים היא נתקעת ועושה בעיות , לעומת זאת מי שטס ברשת יכול לכתוב לאלו שטסים איתו והם רואים זאת בפס ירוק למעלה

טיסה לקפריסין יותר פשוט לבחור IP

ניסן יש אפשרות יותר פשוטה, קלה ומהירה במקום להכנס דרך ה ZONE נכנסים דרך הסימולוטור עצמו מקבלים IP נפרד הכניסה של כל האחרים הרבה יותר מהירה והטיסה נעשית ברצף. חוץ מזה אם תורידו את תוכנת הרוג´ר ווילקו roger wilco ניתן גם לבצע פיקוח טיסה בע"פ דרור

למעלה