טיסה לתאילנד

טיסה לתאילנד

שלום פעם ראשונה שאני טס לתאילד עד חודשיים יש למשהו המלצה איפה לקנות כרטיס טיסה ?

תדוה

T o m c o

Member
מנהל
תלוי בהרבה משתנים, הטיסה - ישירה? עם חנית ביניים?
טיסה "בטחונית" או שיכולה לעבור מעל מדינות ערב?
עלות מקסימלית?

טיסות יכולות לנוע בין 600 דולרים ל2000 דולרים, הכל תלוי באיך אתה בוחר לטוס...

ישירה - האופציה היחידה לדעתי היא אל-על, מחיר הטיסה הוא כ-1300 דולרים. (טיסה המוגדרת בטחונית, אורכה כ-12 שעות)

עם חניית ביניים - מבחר האופציות גדל, כך גם טווח המחירים, אך אחד מהטיסות לא מוגדרת בטחונית למעט אוזבקיסטן איירוויז, שלא טסה מעל מדינות ערב, העלות הנמוכה ביותר היא כ-800 דולרים..
עצירות בניים תלויות בחברת התעופה - טשקנט, קייב, איסטנבול, עמאן, דוחא, קטאר, אבו-דאבי וכו'.

טיסה שיכולה להיות ישירה, אך לא מישראל - טיסה מירדן, אפשרית גם, הטיסה מירדן יכולה להיות ישירה, ויכולה להיות עם חנית בניים באחת האמירויות, הטיסה זולה מטיסת אל-על, כמבון שאינה מוגדרת ביטחונית, ומצריכה הגעה מישראל לעמאן דרך אחד ממעברי הגבול (באיזור אילת או בית שאן).

המלצה של איפה לקנות כרטיס זו שאלה גדולה מדי כמו שאתה רואה..
אני את כרטיסיי עד כה הזמנתי מסוכנות הנסיעות של אוזבקיסטן איירוויז בתל אביב, המחירים נעו בין 750 ל-850 דולרים.

sailor

New member
מה שראיתי בשנה האחרונה

שבאיר אוזבקיסטן אפשר למצוא את הכרטיסים הכי זולים, צריך לבדוק אפשרויות של ימים שונים בכל כיוון כדי למצוא הכי זול.
הכי קצר בזמן והכי נח זה עם רויאל ג'ורדניאן (עם קונקשן קצר בשני הכיוונים), אבל לא זול.

רכישת כרטיס

כדאי שתיכנס לסוכנות נסיעות, תשב מול הסוכנת ותברר מחירי טיסות עם כל חברות התעופה, ישנם תאריכים שזולים יותר וישנם שזולים פחות, הסוכנת יושבת מול מחשב ויהיה לך יותר קל לברר מחירים.

sailor

New member
את מנסה לבדר פה?

גם בבית יושבים מול מחשב ואפשר לראות מחירים של כל החברות בטוח של שבוע או אפילו חודש במסך אחד.

inbal252

New member
תעשה איזה שהוא סקר שוק קטן

אבל שים לב יש סיכוי טוב מאוד שתקנה את הטיסה הזולה יותר ואז תעמיס עליה את הטיסות פנים
וזה יצא לך אותו דבר כמו לטוס על עם על אל בגלל שיש להם חבילות המשך שכוללות טיסות פנים
בעיקר עם אתה נחשב נוסע צעיר (פחות מ30)
תהנה !

inbal78z

New member
כרטיס טיסה לתאילנד

היי
תבדוק קבוצה בפיסבוק בשם "טיסות לתאילנד" ישם המון מבצעים

המלצה שאני חוזר עליה

שוב ושוב היא להרים טלפון לחברות הנסיעות ולא לחפש רק דרך האתרים.
לפעמים יסגרו לך טיול וירכיבו לך טיסה לשם לא דרך משהו מובנה שיש באתר והמחירים לפעמים זולים יותר.
פשוט סקר שוק אבל בטלפון , היום כולם רצים לרשת אבל לפעמים הטלפון עושה עבודה הרבה יותר טובה

בהצלחה

למעלה