טיסה מאוסטרליה לישראל דרך הונג קונג

Sharonim4

New member
טיסה מאוסטרליה לישראל דרך הונג קונג

שלום לכולם רציתי להתייעץ במידה ומישהו יודע אם יוכל לעזור.. במידה ויש לי טיסה ממלבורן לישראל דרך הונג קונג עם כמה שעות המתנה והכל טוב ואני מקבלת בורדינג פס.. מה קורה מבחינת התהליך כאשר אני מגיעה להונג קונג? האם אני יכולה לגשת ישר לכיוון הגייט (כמובן אחרי הבטחוו בהונג קונג) או שאני צריכה לחפש את דלפקי אל על? ( כי הבנתי שהם עושים בידוק) אשמח למענה תודה;)

Caput femoris

New member
אני לא טס באל-על מטעמי מצפון ולחץ דם.

אבל יש להניח שיעשו לך את הבידוק המעיק שלהם בגייט. בכל אופן הכי טוב לשאול ב transit desk כשאת נוחתת בהונג קונג.

Monash

New member
Cathy Pacific

Cathay Pacific just announced that they will start direct flights between Hong Kong and Tel Aviv and they already offering deals on their Australian Web Site for flights from Australia to Israel Via HK

YS

arieltr

New member
ענק, תשמע היא צודקת לגמרי

סלייר עדיפים על מגהדאת' בלי להניד עףעף, Reign in Blood אלבום קילר, גם אם אני תמיד העדפתי את Seasons in the Abyss

Caput femoris

New member
Eppur si muove

יש אצלנו במגדל השן מושג אמורפי ופלצני בשם successful ageing. עד היום אין לי מושג מה זה אומר, אבל לא נראה שאפשר להגיד את זה על סלייר. כבר שנים (לפחות עשור) שהם טוחנים פחות או יותר את חומר. מה שמעניין זה שדווקא מטאליקה ומגאדת׳ הוציאו אלבומים ממש בסדר לאחרונה (dystopia לוקח לדעתי). ראיתי את טסטמנט בגרמניה לפני כמה חודשים ולמרות שזה לא לגמרי הטעם שלי הם נתנו חזק מאוד בראש.
נו שויין. הערב אופת׳ ניגנו בבית האופרה וסחבק נשאר במשרד עד חצות. גם אני מזדקן לא משהו.

arieltr

New member
וואלה אני צריך לשמוע את Dystopia

Hardwired הוא בדיוק מה שכתבת, אלבום בסדר. ובהתחשב בכל מה שהם הוציאו בעשרים ומשהו השנים האחרונות זה כנראה באמת "ממש בסדר" מבחינתי. זה לא שאני מצפה מהם להגיע לפסגות של And Justice for All או Master of Pappets, הרי הם כבר עברו את נקודת השיא ביצירה שלהם לפני שנים רבות. מה שאני מאוד אוהב אצלם כיום (ובשני העשורים האחרונים) זה שהם הצליחו להגיע ולשמר רמה גבוהה ביותר של הופעות חיות, וזה מאוד לא פשוט או טריויאלי.

ואם ראית את טסטמנט בגרמניה, אתה מזדקן בחן רב לטעמי. רוב ההופעות שאני עלול להימצא בהן נעות על הסקאלה בין הWיגלס, טינקארבל, לקליפים של קייטי פרי...
האם כבר אישרו איוטנזיה באוסטרליה או שאבוד עלי?

Caput femoris

New member
עזוב אותך מכל אלה. הברקות כבר לא ייצאו משם.

כולם עומדים על הראש כי במקרה המוסטיינים למיניהם נתנו קצת עבודה לשם שינוי.

שנה שעברה יצא לי לראות את החבר׳ה האלה בסידני. בקושי מילאו פאב (שזה יפה בשביל סידני) אבל אין ספק שהם אחת הלהקות היותר מעניינות היום. לדעתי הם ימשיכו להבריק. אם אתה לא מכיר אותם תן שעה הפסקה מהברביות ותקשיב ל The Children of the Night. בומבות כאלה לא מקבלים הרבה בימינו.

Jay Ro

New member
אחח, איזה בוקר סידרת לי עם ההמלצות האלה!

arieltr

New member
אוחח... את נהדרת את

ככה אמרנו לדיילת בקתאי פסיפיק.
אחרי כמה ימים נהדרים בהונג קונג, הגענו לנמל התעופה לתפוס את הטיסה חזרה לאוסטרליה, ובצ'ק-אין בשדה הסתבר שיש כבר זוג אחר שמחזיק בדיוק באותם המושבים שלנו והם כבר הקדימו אותנו, מסרו מזוודות ונכנסו פנימה לדיוטיפרי.

איך זה יכול להיות, תהינו לעצמנו? דיילת הקרקע אמרה לנו ששיבצו על המטוס יותר נוסעים ממקומות ולכן נוצר מצב של כפל כרטיס על אותו מושב.
דיילת הקרקע מיד הציעה לנו 2 אופציות:
1. מלון ללילה נוסף בעיר ולמחרת טיסה זהה חזרה לאוסטרליה, או
2. מקומות ב-First Class על טיסה שיוצאת שעה אחר כך

הסתכלנו אחת על השני, ולאחר ניתוח מעמיק של המצב ותהייה רצינית (שני אלה באורך של שנייה וחצי) השבנו חזרה לדיילת החביבה ש-"נו בסדר, ניקח את הטיסה במחלקה הראשונה".
זו הייתה טיסה, מה אני אגיד, סופר אקסלנס יהיה תיאור צנוע ביותר. רק עלינו למטוס, המושב היה יותר גדול מהספה בסלון בבית. הגברת התיישבה לה בנוחות רבה, עת אני נכנסתי לשירותים לפני שהמטוס ממריא. שניות אחר כך אני יוצא מתא השירותים, מהלך קלילות למושב שלי, בזוית העין אני קולט את דיילת האויר מגישה לגברתי צלוחית דובדבנים וכוס אלכוהול - והחיוך של אשתי נמתח מכנף אחד של המטוס לכנף השני. וזה עוד שהמטוס עדיין על המסלול לפני המראה.
תשמע מונאש, הדברים שנחשפתי אליהם עת הטיסה שטה לה באויר לכיוון אוסטרליה, היה תענוג שאני אשמח לשחזר.
שנחתנו בסידני לא רצינו לעזוב את המטוס. האוכל, השתיה, הנוחות, השקט והשירות, מי בכלל רצה לחזור לדירה בסידני, שימשיכו לטוס לאיפה שהם רק רוצים...

כל זה היה לפני 9 שנים. אחרי זה לא טסנו 5 שנים רק מהחרדה של ירידה במחלקה...
אז אם קתאי פסיפיק פותחים ישיר מ-HK ל-TLV טיסות שלהם -
Well, count me in

אם אין לך כרטיס מהונג קונג לתל אביב את קודם הולכת לדלפק

של חברת התעופה הרלבנטית. אח"כ בודקים אותך בשיקוף ואז לשער היציאה.
אם לא היית בהונג קונג אפשר גם לעבור את ביקורת הגבולות ולהסתובב קצת בהונג קונג.

למעלה