טיסה מבוליביה או פרו לריו בברזיל והסאלר

• פותח הנושא LRa
  • פורסם בתאריך

LRa

New member
טיסה מבוליביה או פרו לריו בברזיל והסאלר

שלום אני מעוניין לעשות את הסאלר ביום אחד. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות והאם אפשר לצאת ליום אחד מטופיזה? בנוספ אני מחפש טיסה מבוליביה או פרו לריו בברזיל. מה טווחי המחירים, מהיכן הטיסות יוצאות ואיפה כדאי לקנות כרטיס(אפשר באינטרנט?). תודה ושבת שלום

galitay

New member
תשובות

מטופיזה לא ניתון לצאת לסאלר ביום אחד, מודבר ב 4 ימים. כדי לצאת ליום אחד צריך לצאת מאויוני שנמצאת ממש בשלהי הסאלר. לגבי השאלה השניה: אם התכוונת טיסה מבוליביה לברסיל או מבוליביה לפרו ההבדל הוא גדול. אין הרבה טיסות מבוליביה לברזיל ואלו שכן מאד יקרות בגלל שאין הרבה אפשרויות לעבור את הגבול בדרך אחרת. 2 האופציות האחרות הן : 1. דרך הגונגלים של ברזיל - הפאנאטנאל. 2. דרך ארגנטינה שבדרום = כמה ימי נסיעה. לגבי טיסות לפרו יש ודווקא לא ממש יקר, בסביבות 100 דולר - כמובן שתלוי מאיפה לאיפה אבל זה המחיר בערך מלה פאז ללימה, אם אני לא טועה. למרות שבנסיעה כזו אם המטרה היא לחסוך בכסף ואם יש לך זמן אולי כדאי לעשות באוטובוס ולעשות עצירות בדרך, יש הרבה מה לראות בין אויוני לפרו ולימה בכלל...

LRa

New member
תודה

הכוונה הייתה לטיסה מפרו לריו או מבוליביה לריו, איפה שיותר זול. בכל מקרה האם יש טיסות מקוסקו לריו? ואיכן ניתן לקנות את הכרטיס? האם קניית הכרטיס בקוסקו כמה ימים לפני הטיסה לא תייקר אותו משמעותית? והאם כדאי להגיע עד ללימה מקוסקו רק בשביל הטיסה? תודה

natyh

New member
המון טיסות מקוזקו לריו

לא יקר במיוחד .... 1000 דולר ומעלה בערך ...... לא ברור לי למה זה טוב אבל שיהיה ..... זה בטוח לא שיטת טיול לתרמילאים , ובאמת חבל על הכסף ....

LRa

New member
מה זאת אומרת למה?

כי אני צריך לעבור מאחת המדינות הללו לברזיל ואני לא מעוניין להיות בדרכים במשך כמה ימים. יש ספר חוקים לתרמילאים שלא ידעתי עליו? שאומר שזאת לא הדרך. חוצ מזה, לאור מגבלות הזמן שיש לי, זה היה זה או לא לבקר כלל בפרו ואולי גם בבוליביה. עד כמה שידוע לי, יש טיסות והמחירים לא אמורים להיות כאלה יקרים. אפילו בארגנטינה הציעו לי טיסה מפרו לריו ב700 דולר.

natyh

New member
אם ידוע לך אחרת

אז לך על זה ....... אני ממליץ להתיעץ בפורום חופשות וטיולים בחו"ל הם המומחים לטיסות ממקום למקום . לצערינו אנחנו מטילים לאט וכמעט ולא טסים אלא אם כן זול יותר לטוס .... וזה לא המקרה . המוטו בפורום הזה שאנחנו לא מאמינים בטיולים מזורזים זהו פורום המיועד לתרמילאים , כאלה שמטיילים לאט ורוצים להתרשם ממקומות . יש גם אחרים שנוסעים בטיולים מאורגנים וטסים ממקום למקום .... לא אנחנו. בענין מגבלות הזמן , יום בסאלאר למוטב ידיעתי לא יתן לך הרבה נהפוך הוא לאטרקציות הממהממות לא תגיע , אז אם אלו מגבלות הזמן , ולמיטב הבנתי פרו ובוליביה דורשות זמן לעיכול והרבה,עדיף לותר עליהן ולהתרכז בברזיל בלבד , יותר חסכוני יותר ממצה ויותר נכון . שמור את הכסף לפעם הבאה .

למעלה